Chiftele din carne de vita cu cas

Timp de gatit: 35 min./ 370 calorii,
23 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 500 de grame carne macra de vita
  • 8 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 150 grame cas
  • maioneza
  • sare si piper


Mod de preparare:

1 In 500 g carne macra de vita, tocata, incorporati 8 fire de ceapa verde tocate, 3 linguri pasta de rosii si 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Asezonati cu sare si piper negru, proaspat macinat. Taiati cubulete o cantitate de 150 g cas. Modelati carnea in 4 chiftele si, in centrul fiecareia, infigeti cateva cubulete de cas.

 

2 Intr-o tigaie neadeziva, ungeti chiftelele cu ulei si prajiti-le pe fiecare parte timp de 5 minute. Taiati o bagheta in segmente si apoi fiecare bucata pe lungime. Prajiti partea taiata la gratar, ungeti cu maioneza, asezati frunze de salata, cate o chiftea si serviti cu cartofi prajiti

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de vita