Cher este acuzată că a angajat patru bărbați să îi răpească fiul. Nora artistei face dezvăluiri uluitoare

Cher a fost acuzată că a angajat patru bărbați care să-i răpească fiul de la un hotel unde acesta era cazat împreună cu soția sa anul trecut. Marieangela King, nora celebrei artiste, face declarații uluitoare.

Documentele depuse în instanță de soția lui Elijah Blue Allman, Marieangela King, susțin că patru bărbați l-au „răpit” dintr-o cameră de hotel din New York, la aniversarea lor din noiembrie 2022. Se pare că cei doi ar fi fost la hotel în încercarea de a-și salva căsnicia după ce au depus actele de divorț în 2021, potrivit BBC.

BBC a contactat reprezentanții lui Cher și ai doamnei King pentru declarații.

În documentele judiciare depuse în cadrul procedurii de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, care au fost făcute publice recent, Marieangela King a declarat că ea și Elijah Blue Allman au petrecut 12 zile la hotel, „rezolvând problema căsătoriei noastre”.

Dar „după ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe domnul Allman din camera noastră”, a susținut ea într-o declarație în instanță făcută în decembrie 2022.

„Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama domnului Allman”, a afirmat ea.

În documentele instanței, doamna King a declarat că soțul ei a primit tratament la o unitate medicală din august 2022 – dar a susținut că nu i s-a spus unde se află și că nu avea niciun mijloc de a-l contacta.

„În prezent, nu sunt la curent cu starea soțului meu sau cu locul unde se află”, a declarat ea în decembrie, adăugând că era „foarte îngrijorată pentru el”.

Elijah Blue Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul vedetei pop Cher și al fostului ei soț, regretatul muzician rock Gregg Allman.

El s-a căsătorit cu Marieangela King – din Marea Britanie – în 2013. Cei doi sunt amândoi muzicieni.

Motivul pentru care Cher a recurs la acest gest

Fiul lui Cher a vorbit anterior despre abuzul de droguri și luptele sale cu dependența, descriind într-un interviu acordat în 2014 pentru Entertainment Tonight cum a consumat droguri de la vârsta de 11 ani.

„După ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe Allman din camera noastră. Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama lui Allman', a declarat Marieangela King în fața instanței.

Marieangela King a declarat, potrivit actelor depuse în instanță, că soțul ei primea tratament la o unitate medicală, încă din luna din august 2022, fără ca ea să știe unde se află acesta și neavând la dispoziție niciun mijloc de a-l contacta.

„În prezent, nu sunt la curent cu starea de sănătate a soțului meu sau cu locul unde se află', a declarat Marieangela King în luna decembrie.

Cher va lansa un nou album

Potrivit documentelor depuse în instanță, obținute de revisa People, se arată că artista a aranjat acest plan ca o intervenție, pentru că se pare că nu ar fi fost de acord cu împăcarea fiului ei cu Marieangela King.

Cher, în vârstă de 77 de ani, a anunțat recent că-și va lansa primul ei album de Crăiciun, Cher Christmas, care va fi lansat pe Oct. 20 de Warner Records.

Premiere Of Apple TV +’s “Sidney”SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete