Cher a împlinit 77 de ani! Iată ce spune despre bătrânețe

Cher a împlinit 77 de ani pe 20 mai și a devenit făcut câteva comentarii în legătură cu bătrânețea.

Regina muzicii pop și-a sărbătorit ziua de naștere pe 20 mai și a pus o întrebare pe Twitter despre bătrânețe.

„Ok, poate cineva să-mi spună, vă rog, când mă voi simți BĂTRÂNĂ”, a început ea.

Câștigătoarea premiului Grammy a continuat: „Este ridicol. Tot aud aceste cifre, dar sincer nu le pot înțelege. CARE ESTE ADEVĂRUL cu numerele!? Sunt dislexică și e greu pentru mine. Vă mulțumesc că ați rămas, știu că a fost greu. Trebuie să mă duc să mă antrenez. Twitter este mai greu pentru mine decât TweetBot.”

Cher a vorbit ocazional despre bătrânețe în interviuri. „Urăsc asta”, a declarat ea pentru The Guardian în 2020. „Ce, o să spun că îmi place? Nu, nu-mi place. Orice femeie care este sinceră va spune că nu este la fel de distractiv.”

Potrivit E!News, cântăreața a continuat: „Când eram pe drumuri, obișnuiam să avem două spectacole pe seară și apoi ieșeam să dansăm toată noaptea. Acum ar trebui să ne odihnim, pentru că mai ai o altă noapte.”

Cher, care a cântat ultima dată pe scenă în 2021, a declarat, de asemenea, într-un interviu acordat în 2022 pentru Allure, despre faptul că a fost etichetată drept o “legendă”.

„În mintea mea, o legendă trebuie să fie întotdeauna bătrână. Nu mă pot gândi că sunt bătrână încă”, a declarat ea pentru revistă.

Cher și-a sărbătorit cea de-a 77-a aniversare la o lună de la despărțirea de Alexander “A.E.” Edwards. Ea și producătorul muzical au stârnit pentru prima dată zvonuri de relație amoroasă în noiembrie anul trecut, iar ulterior au fost adesea văzuți împreună la evenimente ale celebrităților, inclusiv la o petrecere premergătoare Premiilor Grammy 2023 în februarie și la prezentarea de modă Versace toamnă/iarnă 2023 din Los Angeles, în martie.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete