Charlize Theron, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nemulțumită de un aspect al său

Charlize Theron este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din lume, însă a declarat că este ceva ce o nemulțumește la aspectul său fizic.

Actrița în vârstă de 45 de ani a mărturisit pentru Vanity Fair că și-ar dori să poată schimba dimensiunea umerilor, aceasta fiind de părere că umerii săi sunt prea mari.

În ceea ce privește viața amoroasă, frumoasa actriță de la Hollywood este singură de 5 ani, însă nici nu simte nevoia de a avea o relație. Ea a recunoscut că și-a stabilit niște standarde înalte în ceea ce îl privește pe bărbatul care ar vrea să o cucerească.

„Simt că am ajuns într-un moment din viața mea în care trebuie să vii la mine cu foarte multe îmbunătățiri. Nu genul de îmbunătățiri la care se gândesc mulți, ci mai mult ceva de genul, viața mea este foarte bună așa cum este, așa că trebuie să poți să-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atât. Nu m-aș putea mulțumi cu mai puțin.'

Spectaculoasa vedetă a explicat motivul standardelor ei mari. Theron consideră că viața ei alături de cei doi copii, Jackson și August, este mult prea frumoasă pentru a se mulțumi cu puțin.

Cu toate acestea, Charlize Theron a mărturisit că i-a fost extrem de greu în ultimul an pandemic. Ea a mărturisit că nimic nu a pregătit-o pentru a fi un părinte care să-și îndrume educațional copiii, iar homeschoolingul a fost extrem de dificil.

„Sunt un profesor oribil. A trebuit să stau alături de ei, pentru că nu am avut altă alegere, însă nimic din munca mea nu m-a pregătit pentru această experiență', a declarat faimoasa vedetă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete