Cezara Dafinescu a ajuns din nou pe masa de operație. Uite cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița

Problemele de sănătate par să nu se mai sfârșească pentru Cezara Dafinescu, actrița fiind supusă unei noi intervenții chirurgicale.

De ce a ajuns Cezara Dafinescu din nou pe masa de operație?

Cezara Dafinescu a ajuns din nou pe masa de operație, totul din cauza unor probleme la picior. Nu este pentru prima oară când actrița suferă o astfel de intervenție, aceasta fiind a treia operație la care este supusă. Problemele au apărut în anul 2015, atunci când a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală. De atunci, vedeta a suferit două operații, totul din cauza unei proteze montată greșit la picior.

În ciuda faptului că problemele la picior nu s-au rezolvat și trebuie să intre din nou în operație, Cezara Dafinescu este optimistă și speră ca cea de-a treia intervenție să fie cu succes. Actrița a postat o fotografie pe o rețea de socializare, imagine însoțită și de un mesaj: “De data asta sper sa fie bine. Trei e numar cu noroc, nu?', a scris actrița.

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta a impresionat de-a lungul timpului prin talentul actoricesc, dar și prin frumusețea sa.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cezara Dafinescu.

Foto: facebook

Citește și:

Tora Vasilescu, Premiul de Excelență la TIFF 2017! Actrița va fi recompensată pentru întreaga sa carieră

Daniela Nane, de nerecunoscut! Actrița și-a schimbat look-ul radical

Gina Patrichi, actrița cu un destin aparte, născută pe 8 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete