Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut soția în căsătorie la TV

Emi și Cuza, de la Noaptea Târziu, formează una dintre echipele care au participat la Asia Express. Ajunși aproape de finalul competiției, într-un moment de mare încărcătură emoțională, Emi a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita lui.

Cu un pas în finala competiției Asia Express, pe Drumul Împăraților, de la Antena 1, concurenții au fost surprinși de mesajele pe care le-au primit de acasă. Toate echipele au fost emoționate, au plâns și au râs deopotrivă. Însă unul dintre concurenți a fost, de departe, cel mai emoționat. Cu o cutie de bijuterii goală, Emi, de la Noaptea Târziu, s-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe iubita lui, Mădălina.

Este a doua cerere care are loc în cadrul competiției, după ce, în ediția trecută, Speak a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață și de competiție, Ștefania.

„E greu, e dificil totul. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și se înecau corăbiile și ne apucau panicile și toți oamenii erau super haosați, ea a apărut în viața mea și m-a super stabilizat, m-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc! Nu avem o poveste de șaptezeci de mii de ani împreună, dar o putem crea. Nu sunt bun la asta, n-am mai făcut asta și nici nu vreau s-o mai fac. Într-un moment prin primele etape, într-un autostop, stăteam cu ochii închiși și mi-am imaginat momentul ăsta, așa că… „Iuțu, vrei să te măriți cu mine?'

„Eu nu plâng de fericire, plâng de ciudă că te însori înaintea mea', a comentat, emoționat și pus pe glume, prietenul lui, Cuza.

Emi: „A zis da'

Cererea în căsătorie a fost acceptată, iar după difuzarea emisiunii, Emi a scris un text la fel de emoționant ca cererea de la TV.

„A zis da !! (nu avea incotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!
Chiar dacă nu-s perfect, nici macar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !!'

EmiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Drama neștiută a Alinei Pușcău

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete