Celion Dion și-a anulat din nou concertele

Starea de sănătate a cunoscutei cântărețe Celine Dion este în continuare instabilă, motiv pentru care aceasta a fost nevoită să-și anuleze, din nou, concertele.

Cântăreața de origine canadiană Céline Dion a fost constrânsă să-și anuleze concertele pe care trebuia să le susțină, ca parte din turneul „Courage World Tour'. Acestea fuseseră reprogramate pentru primăvara acestui an, însă artista a comunicat faptul că acestea vor fi, din nou, reprogramate.

Cuvintele pe care artista le-a transmis în social media, alături de comunicatul de presă în care se anunță anularea concertelor, sunt emoționante.

„Chiar speram că voi fi gata de plecare până acum, dar presupun că va trebuie să mai am multă răbdare și să urmez regimul pe care doctorii mi l-au prescris. Este multă organizare și sunt multe pregătiri care au loc în show-urile noastre, așa că astăzi trebuie să luăm decizii care ne vor afecta planurile pe următoarele două luni în care ne-am afla pe drum. Voi fi tare bucuroasă să ajung din nou la o stare de sănătate completă, așa cum aș vrea să trecem cu toții peste această perioadă de pandemie, așa că de-abia aștept să urc din nou pe scenă. Între timp, am fost foarte impresionată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis în social media. Vă simt dragostea și susținerea, care înseamnă totul pentru mine' .

Celine Dion, diagnostic surprinzător

Se pare că artista suferă de spasme musculare severe și persistente care nu și-au găsit o rezolvare eficientă. Sora ei, Claudette Dion, declara acum ceva timp:

„Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Știu că este bine dispusă'.

Celine DionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Diana Munteanu, criticată de fani

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete