Celine Dion, probleme de sănătate. Cântăreața și-a anulat concertele 

Marți, 19 octombrie, superstarul canadian Celine Dion și-a amânat concertul de la Las Vegas Show Opening, invocând probleme de sănătate.

Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, lucra la noul ei spectacol din februarie împreună cu echipa și partenerii săi de la AEG Presents. Cântăreața și-a anunțat revenirea în fața publicului în mai 2021.

„Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”, a declarat Celine Dion.

Vedeta a împărtășit, de asemenea, detalii despre rambursarea biletelor și prioritatea de pre-vânzare pentru spectacole viitoare pentru cei care și-au achiziționat deja bilete la spectacolele care s-au amânat.

Deși nu se cunoaște cauza exactă a deteriorării sănătății lui Dion, cântăreața a dezvăluit că se confrunta cu spasme musculare severe și persistente. Comunicatul de presă al AEG a menționat, de asemenea, că echipa sa medicală investighează în prezent simptomele ei și le tratează.

De asemenea, Celine Dion nu a reușit să se alăture repetițiilor pentru spectacolele sale din cauza spasmelor sale musculare.

„Îmi pare extrem de rău că am dezamăgit toți fanii care au vrut să vină la Las Vegas', a mai declarat superstarul canadian.

Între timp, președintele și co-CEO-ul Concerts West/AEG Presents, John Meglen, a spus:

„Celine este ca un membru din familie pentru noi și cel mai important lucru acum este ca ea să se concentreze asupra sănătății sale. Suntem gata să anunțăm noile programări ale spectacolelor din Las Vegas atunci când Celine este gata.'

Începând cu luna martie a anului viitor, Celine Dion va susține un turneu mondial, iar la București este așteptată abia în 2023.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete