Celine Dion, din nou în doliu: „Sărută-l pe Rene pentru mine”

Celine Dion i-a adus un omagiu sfâșietor fostei sale publiciste, Francine Chaloult. Aceasta din urmă a încetat din viață marți, la vârsta de 82 de ani.

Celine Dion a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care o apare lângă Francine cu brațul în jurul ei. În spatele lor, regretatul soț al lui Celine, René Angélil, poate fi văzut ținând mâna soției sale.

„Dirijor de show-business, ai regizat cu măiestrie artiștii care au acceptat să cânte o Simfonie a prieteniei compusă de tine', și-a început Celine Dion mesajul.

Ofițer de presă iubitor, amuzant și generos, strateg în comunicare, determinarea ta a fost înfricoșătoare și nimic și nimeni nu ți-a putut rezista. Ai cerut profesionalism și o acoperire media spectaculoasă. Jurnaliştii știau asta și au respectat orice era scris de tine.

„Acum depinde de noi toți să orchestram Simfonia ta de Adio. Acum lipită-strâns de Georges-Hébert, marea ta iubire regăsită, bucură-te de spectacolul fără note false pe care ți-l oferim, cu inima grea și privirea neclară.'

Ea a continuat: “Știu că vei continua să ai grijă de noi mamă. M-ai învățat și mi-ai dat multe; te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu… Celine xx…”

După ce și-a terminat mesajul, ea a adresat o întrebare sfâșietoare: „P.S Pot să-ți cer o ultimă favoare? Sărută-l pe René pentru mine…'

Vestea tristă a fost anunțată de deputatul liberal Pierre Arcand, marți seară.

„Cu tristețe doresc să vă informez despre moartea mamei soției mele Dominique. Doamna Francine Chaloult ar fi împlinit 83 de ani pe 5 iunie.

“De-a lungul carierei, a fost cel mai extraordinar ofițer de presă reprezentând toți marii artiști din Quebec. Și-a făcut treaba cu pasiune”, a scris Pierre Arcand pe pagina sa de Facebook, potrivit Hello Magazine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete