Celia, motivul pentru care a renunțat la muzică: „Drumul meu este mult mai…”

Celia a părăsit România în urmă cu ceva timp și locuiește împreună cu soțul și băiețelul ei în Australia. Recent, vedeta în vârstă de 37 de ani și-a anunțat fanii că se retrage din lumea artistică și își va dedica timpul familiei, mai ales acum când aceasta se va mări cu încă un membru.

Celia a fost o prezență activă pe piața muzicală, piesele sale fiind în topuri multă vreme, însă acum simte că este momentul să se retragă și să se concentreze pe viața de familie. Artista consideră că și-a trăit visul, dar recunoaște că i-ar fi plăcut să ajungă un artist internațional.

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunată, mi-am trăit visul copilăriei.

E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi', a declarat Celia în cadrul emisiunii online „Viața vedetelor'.

Celia a trecut printr-un moment dificil acum trei ani când a pierdut o sarcină. Acea perioadă a fost extrem de greu de depășit, însă acum soarele se pare că a răsărit din nou pe strada familiei lor. Se pare că Celia ar avea șase luni de sarcină și în 2022 va veni pe lume cel de-al doilea copil.

„Ieri a fost ziua mea (n.r 14 octombrie), ❤️m-am născut în acea zi în care bat clopotele in mai toate bisericile din țară. 🤍 O zi plină de rugăciune, în care probabil și cerul zâmbește 🙂 chiar m-am abținut tare să nu postez, deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp.

Totusi s-a intamplat ca altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea, iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră??? E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit! 🙏

Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! 🤍🙏❤️
Aceleași gânduri curate le trimit către voi, protecție Divină și o zi minunată să aveți! 🤗’
, a fost mesajul artistei postat pe rețelele de socializare în urmă cu o lună.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete