Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Justin Timberlake și Jessica BielSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În seara zilei de sâmbătă, 23 noiembrie, artistul Justin Timberlake (38 de ani) a fost surprins de paparazzi beat flirtând cu o colegă de pe platourile de filmare ale noii sale producții, drama Palmer.

În seara cu pricina, Justin nu își purta vergheta, asta deși este căsătorit din anul 2012 cu actrița Jessica Biel (37 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Silas, în vârstă de 5 ani.

Cântărețul a fost filmat în timp ce, în seara zilei de sâmbătă, într-un bar din New Orleans, s-a ținut de mână cu actrița Alisha Wainwright (30 de ani).

Într-una dintre fotografiile publicate în exclusivitate de website-ul The Sun, actrița este de asemenea surprinsă cu mână pe piciorul artistului.

Imediat ce știrea a apărut în presă, surse apropiate situației au dezvăluit pentru E! News că ieșirea și strângerile de mână au fost complet inocente.

Justin Timberlake și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

La două săptămâni de la cele întâmplate, însă, Justin Timberlake a făcut primele declarații referitoare la incident.

„Stau departe de tabloide atât cât îmi este cu putință, însă, pentru familia mea, consider că este important să adresez zvonurile care rănesc oamenii pe care eu îi iubesc”, a scris artistul, pe Instagram.

„În urmă cu două săptămâni, am afișat o totală lipsă de judecată, însă – lăsați-mă să fiu clar – nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea”, a continuat Justin.

„Am băut mult prea mult și îmi regret comportamentul. Trebuia să știu mai bine. Nu acesta este exemplul pe care vreau să i-l ofer fiului meu.

Îi cer iertare soției mele minunate și familiei noastre pentru că am pus pe toată lumea într-o situație atât de stânjenitoare.

Sunt focusat pe a fi cel mai bun soț și tată cu putință. Acesta nu a fost un exemplu adecvat.

Sunt extrem de mândru să lucrez la filmul Palmer. Abia aștept să cotinui filmările și sunt foarte nerăbdător să-l vedeți și voi curând.”

Surse apropiate artistului îi iau acestuia apărarea

Mai multe surse au confirmat cele spuse de artist. „Filmează împreună și petreceau o seară în oraș alături de toți colegii lor. Nu e nimic între ei”, a declarat o sursă.

„Erau în oraș cu toată distribuția, echipa, make-up artiștii. Doar lucrează împreună. Niciun zvon nu este valid”, a mai spus altcineva.

Cum vor trece Justin Timberlake și Jessica Biel peste infidelitatea artistului?

„Încearcă să minimizeze cele întâmplate, să râdă și să nu-i dea importanță. Dar, da, a fost clar neadecvat și ceva ce ar fi făcut orice soție să nu se simtă ok”, a mărturisit o sursă, pentru E! News.

„A băut mult prea mult și s-a lăsat purtat de val.” În aceeași discuție, sursa asigură publicația online că Justin și Jessica „vor trece peste cele întâmplate”.

„Căsnicia lor va supraviețui. Justin se simte vinovat și se va revanșa”, mai spune o altă sursă. „Jessica este foarte bună cu el și Justin știe cât de norocos este.

Tot el a spus că nu a fost mare lucru, că erau toți împreună (n.r. – colegii de la filmări) și că ăsta este sfârșitul poveștii.”

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce ținute au purtat Primele Doamne la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la Reuniunea NATO

Smiley: „Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuiau să mai fie!”

Anca Serea și Adi Sînă și-au scos locuința la vânzare: „Este o casă superbă, dar care a devenit neîncăpătoare pentru noi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete