Celebritățile aniversate azi, 28 aprilie


Pe lista celebrităților aniversate azi, 28 aprilie, se află jurnalista Alessandra Stoicescu (44 de ani) și actrițele Penélope Cruz (46 de ani) și Jessica Alba (38 de ani).

Celebritățile aniversate azi, 28 aprilie

Alessandra Stoicescu este o jurnalistă cunoscut publicului larg drept prezentatoare a jurnalului de știri al postului TV Antena 1.

Cariera Alessandrei Stoicescu este conectată, fără întrerupere, de Intact Media Group, unde a ocupat, începând din anul 1995, funcția de editor-prezentator.

De asemenea, jurnalista a semnat articole în Săptămâna Financiară. În trecut, Alessandra Stoicescu a apărut în mai multe ipostaze, drept realizatoare a emisiunii 7 zile difuzată de Antena 1, corespondent CNN, reporter al alegerile din 1996, 2000 și 2004 și al atentatele teroriste de la New York din 2001.

Alessandra și soțul ei, Sergiu Constantinescu (48 de ani), au devenit părinții unei fiice, Sara Maria Francesa (9 luni), la sfârșitul lunii iulie a anului trecut.

Penélope Cruz este un model și o actriță de origine spaniolă. Semnată unei agenții la vârsta de doar 15 ani, Penélope își face debutul în televiziune la 16 ani, iar în film doi ani mai târziu, în pelicula Jamón Jamón (1992).

Ulterior apare în producțiile: Belle Époque (1992), Open Your Eyes (1997), The Hi-Lo Country (1999), The Girl of Your Dreams (2000) și Woman on Top (2000).

Penélope Cruz obține apreciere critică pentru rolurile sale principale în filmele Vanilla Sky, All the Pretty Horses, Captain Corelli’s Mandolin și Blow. A fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, fiind laureată a unuia pentru rolul din producția Vicky Cristina Barcelona (2008).

Penélope este prima actriță de origine spaniolă laureată a premiului Oscar și recipientă a unei stele pe celebrul Bulevard Hollywood Walk of Fame.

Jessica Alba este o actriță și femeie de afaceri din Statele Unite ale Americii a cărei carieră în film începe la vârsta de doar 13 ani, odată cu apariția în producțiile Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack (1994).

Câștigă recunoaștere la vârsta de 19 ani, ca protagonistă a seriei TV Dark Angel (2000–2002), pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Devine mult mai apreciată după ce este distribuită în rolul principal al filmului Honey (2003).

Apare apoi în filme ca: Fantastic Four (2005), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007), Good Luck Chuck (2007), The Eye (2008), Valentine’s Day (2010), Little Fockers (2010) și Mechanic: Resurrection (2016).

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este însărcinată cu primul ei copil

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Actrița Reese Witherspoon a vorbit despre experiența ei cu depresia postnatală. Află ce a dezvăluit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete