Celebrități răpuse de cancerul pancreatic, cel mai letal cancer

Archival CinemaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Tipul de cancer de care toată lumea vorbește în șoaptă. Cel mai greu de depistat. Cu cel mai ineficient tratament. Cu cele mai puține șanse de supraviețuire: cancerul pancreatic.

Un cancer viclean care nu dă dureri: cancerul pancreatic

Medicii spun că semnele acestui periculos tip de cancer se văd, dar oamenii  nu le percep ca pe niște simptome potențial periculoase. Primele semne la cancerul pancreatic sunt schimbarea preferințelor alimentare. Inexplicabil, cei afectați nu mai mănâncă pâine și carne, simt aproape un dezgust patologic față de aceste alimente. Odată instalat, acest cancer își face simțită prezența prin inflamarea ganglionilor de deasupra claviculei, prin mărirea vezicii biliare și prin apariția unui nodul în zona buricului.

Datorită poziției pancreasului, tumora se formează foarte aproape sau chiar lipită de anumite vertebre ale coloanei. De aceea durerea de spate este iarăși un semnal de alarmă.

Una din cauzele apariției și înmulțirii acestui tip de cancer este alimentația. Bucătăria tradițională a fost înlocuită cu produse ce conțin compuși pe care organismul nostru nu le recunoaște.

Celebrități răpuse de cancerul pancreatic

Cancerul pancreatic a furat' dintre noi o mulțime de personalități și vedete îndrăgite care odată diagnosticate au avut parte de o evoluție galopantă.

Florentina Mușat

foto: Hepta, Northfoto, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului