Celebrități care au ales să nu aibă copii și motivul din spatele deciziei


JENNIFER ANISTON

Anul trecut, într-un interviu oferit revistei Elle, Jennifer Aniston a mărturisit că ideea de a avea copii i s-a părut întotdeuna „sincer, destul de înfricoșătoare”.

„Unii oameni sunt construiți pentru a fi neveste, soți, părinți. Nu știu cât de natural ar fi pentru mine să devin mamă”, a adăugat atunci actrița.

„Cine poate ști ce rezervă viitorul în materie de copii și parteneri de viață. Cine știe cum va evolua acel copil.”

CAMERON DIAZ

Într-un interviu oferit publicației Esquire în anul 2014, Cameron Diaz a mărturisit că niciodată nu a fost atrasă de rolul de mamă.

„Să ai copii presupune multă muncă. Să ai vieți în afara vieții tale de care să fii responsabil – nu mi-am dorit asta.

Alegerea de a nu avea copii mi-a făcut viața mai ușoară, dar luarea deciziei nu a fost una simplă.

Îmi place să protejez oamenii din jurul meu, dar niciodată nu am fost atrasă de ideea de a fi mamă.

Decizia mi-a ușurat viața. Asta nu înseamnă că nu am dat și eu de greutăți. Dar asta sunt. Lucrez la mine. Pentru moment, cred că sunt bine. Am multe realizări.”

KIM CATTRALL

Într-un interviu oferit în luna octombrie a anului 2017, actrița Kim Cattrall a dezvăluit că, după ce s-a căsătorit cu fostul ei soț, Mark Levinson, în anul 1998, a prioritizat rolul Samanthei Jones din serialul Sex and the City în locul formării unei familii.

„M-am gândit wow, filmez 19 ore pe zi. Zilele mele de luni încep la 4:45. Cum aș putea continua în ritmul ăsta, mai ales la anii mei (40).

Apoi am realizat cât de dificil va fi să mă dedic fertilizării in vitro. M-am gândit că nu se va întâmpla.

A fost primul moment în care mi-am spus asta. A fost extraordinar. Mi-am spus că poate pur și simplu nu voi face asta.”

WINONA RYDER

Actrița din serialul Stranger Things a mărturisit că i-a luat o foarte lungă perioadă de timp să învețe să nu mai asculte spusele oamenilor când vine vorba de ceva atât de personal.

„Este destul de personal, dar am 42 de ani și .. vorbeam cu tatăl meu în urmă cu un an. I-am spus dacă nu pot avea un copil?

Iar el mi-a zis că sunt și alte feluri în care poți avea copii în viața ta, a mărturisit actrița pentru The Telegraph, în urmă cu ceva timp.

 „Sunt fericită, dar simplul fapt că nu sunt căsătorită și nu am copii .. mi-a luat mult timp să ajung într-un loc în care să fiu OK cu asta, într-un loc în care să nu mă simt ca o ratată”, a mai adăugat actrița pentru The Guardian.

RENEE ZELLWEGER

Când un reporter a întrebat-o pe actriță dacă rânvește la a fi mamă, la a avea un copil, actrița a mărturisit că nu simte nevoia să se conformeze unui grafic prestabilit pentru a fi fericită, scrie Insider.

„Niciodată nu am privit nimic din viața mea așa. Întotdeauna am fost deschisă către orice ar putea fi. Curioasă la fiecare pas.

Niciodată nu am fost atât de deliberată în relație cu viața mea și cu lucrurile pe care ar trebui să le fac pentru a fi fericită.”

MARISA TOMEI

Deși a avut mai multe relații, inclusiv cu Robert Downey Jr., actrița în vârstă de 54 de ani nu s-a căsătorit niciodată și nu are copii.

Vedeta a declarat în repetate rânduri că e sătulă de întrebările care i se pun referitor la alegerea de a nu avea copii.

KYLIE MINOGUE

„Am 50 de ani acum și sunt mai liniștită cu viața mea. Nu pot spune că nu am regrete, dar mi-ar fi prea greu să merg mai departe catalogând asta ca un regret.

Trebuie să fiu filozofică în această privință. Trebuie să accepți locul în care ești și să mergi mai departe.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Mit sau realitate: părul poate albi peste noapte? / Cum pozezi pentru mai mult succes pe Instagram?

S-au iubit, s-au despărțit și și-au găsit liniștea în brațele altcuiva! Care sunt cuplurile verii 2019?

Dr. Olivia Timnea ne prezintă cele mai eficiente soluții pentru a ascunde primele fire de păr alb și părul crescut la rădăcini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video