Celebrități aniversate azi, 2 mai

Pe lista celebrităților aniversate azi, 2 mai, se află fostul jucător de fotbal David Beckham (45 de ani), actorul Dwayne Johnson (48 de ani) și actriță Christine Baranski (68 de ani).

Celebrități aniversate azi, 2 mai

David Beckham este un fost jucător profesionist englez de fotbal, în prezent retras din activitate. Cariera lui Beckham a început după semnarea unui contract cu Manchester United FC, prima lui apariție în prima echipă având loc în 1992, la vârsta de doar 17 ani.

David și soția lui, fosta membră a trupei Spice Girls devenită designer, Victoria (45 de ani), sunt căsătoriți de 20 de ani.

În anul 1997, când David încă făcea parte din echipa de fotbal britanică Manchester United, Victoria a venit la unul dintre meciurile clubului din Londra, însoțită de managerul ei și de fosta colegă de trupă Mel C.

„Aveam cu toții o Spice Girl preferată … Victoria era a mea, evident”, a spus David. „Ar fi fost puțin ciudat dacă nu era așa.”

Deși nu au vorbit la meciul respectiv, soarta le-a oferit o a doua șansă când Victoria a călătorit în săptămâna imediat următoare în Manchester pentru a participa la un alt meci.

„Băuse puțin așa că mi-am zis «De ce nu? O să încerc să-i cer numărul»”, își amintește David.

„Am vorbit în jur de o oră în camera jucătorilor. Apoi am aflat că venise cu trenul în ziua respectivă, așa că mi-a scris numărul ei pe biletul de tren, bilet pe care încă îl mai am.”

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete