Celebrități aniversate azi, 10 aprilie, în țara noastră și în afara ei

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Pe lista celebrităților aniversate azi, 10 aprilie, se numără creatoarea de modă Doina Levința, actorii Steven Seagal, Mandy Moore și  Daisy Ridley.

Celebrități aniversate azi, 10 aprilie, în țara noastră și în afara ei

Creatoarea de modă Doina Levința este furnizor oficial al Casei Regale a României și a susținut peste 100 de prezentări de modă ale propriului brand, în toată lumea.

Actorul Steven Seagal, deținătorul unei centuri negre în Aikido, deține trei cetățenii, americană, sârbă și rusă, și este tatăl a șapte copii.

Mandy Moore este o solistă, compozitoare și actriță cu origini americane, nominalizată recent la Globurile de Aur pentru rolul interpretat în serialul american This is Us.

Actrița Daisy Ridley, cu origini britanice, e devenit cunoscută pentru rolul interpretat în ultimele trei filme ale celebrei serii Războiul stelelor.

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Citește și:

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață'

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză'

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete