Cele mai bune zone de scufundări în Malta

scufundari malta(1)

Destinație turistică foarte atractivă pentru milioane de persoane, Malta oferă tot mai multe modalități de distracție potrivite pentru fiecare.

Dacă statul la plajă și înotul nu este suficient pentru tine, poți încerca scufundările. Pe insulă sunt numeroase locuri unde poți explora diversitatea de pești multicolori și plante acvatice.

Zone de scufundări în nordul Maltei

Cele mai atractive locuri pentru scufundări sunt The Arch din Cirkewwa și Statuia Madonna, care a ajuns în mare în urmă cu 25 de ani. Aici, scafandrilor începatori li se recomandă să nu depașească 10 m adâncime, pe când cei mai experimentați pot ajunge și până la 30 m. În Cirkewwa, descoperă viața marină spectaculoasă în situl de scufundare sub forma unei arcade naturale uluitoare.

Zone de scufundari in estul Maltei

Îți recomandăm să te scufunzi în Merkanti Reef și în HMS Maori. Acesta din urmă, situat chiar sub fortul St. Elmo din capitala Valletta, este una dintre cele mai faimoase epave de pe insulă, cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în scufundarea navei Bismarck.

Este foarte ușor de pătruns prin epava lungă de 35 m, prin orificiile mari de la tribord. Reciful Merkanti, situat în apropiere de Sliema, în afara clubului de polo pe apă, este ideal pentru începători, unde poți descoperi un peisaj subacvatic pitoresc.

Insula Malta este renumită pentru varietatea de zone de scufundări în Marea Mediterana, activitate excelentă pe tot parcursul anului, unde vizibilitatea este perfectă. Înoată printre bancurile de pești colorați, printre caracatițe și căluți de mare.

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* – de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta