Cele mai bune trucuri de slăbit

Cele mai bune trucuri de slăbit

Îndulcitor din ştevie

Zahărul, aşa cum ştim, este unul dintre cei mai mari inamici ai siluetei. Din păcate, nu doar zahărul are acest efect, ci şi îndulcitorii sintetici (zaharină, aspartamul, ciclamatul etc.).

Din fericire, există pe piaţă o altnernativa sănătoasă: îndulcitorul „Hyper Ştevia Rebaudiana", care conţine doar extract natural din Ştevia Rebaudiana, glicerină farmaceutică şi apa demineralizată.

Frunzele acestei specii sud-americane de ştevie sunt de 30 de ori mai dulci decât zahărul – iar extractul are o putere de îndulcire chiar de până la 300 de ori mai mare. Produsul nu are calorii şi previne senzaţia de foame.

Puterea apei

Bea un pahar cu apă cu 30 de minute inaintede fiecare masă. Aceasta îmbunătăţeşte digestia şi accelerează arderile, astfel că te vei simţi sătulă mult mai rapid.

Dacă bei zilnic 2 l de apa, sucuri sau ceaiuri neîndulcite, vei mai arde încă 200 de calorii, conform studiilor efectuate de cercetătorii Facultăţii de Medicină din Berlin.

Ţine o sticlă cu apă la vedere şi încearcă s-o goleşti până seara. Dacă ţi se pare greu să bei 2 l, încearcă să măreşti progresiv cantitatea. Va dura puţin până te vei obişnui, însă beneficiile vor face că acest efort să merite din plin!

Evită combinaţiile de zahăr şi carbohidraţi

Dacă zahărul este asimilat prea repede în sânge, pancreasul va produce insulină excesiv. Rezultatul: după doar o oră glicemia va fi din nou scăzută.

Această hipoglicemie duce la apariţia unor „atacuri de foame" – un cerc vicios, care duce la consumarea zaharurilor, combinate cu carbohidraţi (de exemplu, pâine cu marmeladă sau clătite cu ciocolată).

Pentru a menţine echilibrul nivelului de insulină, înlocuieşte una dintre componente cu proteine (de exemplu, clătite cu nuci sau pâine cu felii de curcan).

Citeşte tot articolul aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete