Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

Care sunt cele mai sensibile și mai bolnăvicioase zodii din horoscop. Te-ai născut într-un semn zodiacal cu nativi sensibili și bolnăvicioși?

Care sunt afecțiunile care îți dau bătăi de cap de-a lungul viețîi? De ce boli ar trebui să te ferești în funcție de zodie?

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop: Rac

Probabil pentru mulți nu e o surpriză că Racul se află în topul celor mai bolnăvicioase zodii. Racii sunt hipersensibili pe toate planurile, inclusiv când vine vorba de sănătate. Își fac multe gânduri și griji și tind să aibă diverse afecțiuni din această cauză. Se agită și se stresează exagerat. Se încarcă negativ chiar și după cel mai mic reproș.

Muncesc mult și își fac griji, iar stresul și oboseală îi afectează fizic și psihic. Mulți nativi ai acestei zodii au probleme cu stomacul și fierea, cu oasele și dantura. Se enervează ușor, se lasă afectați de tot ce se întâmplă în jurul lor, nu se hrănesc corespunzător și vor suferi de afecțiuni ale sistemului digestiv.

Când sunt bolnavi, devin și irascibili. Nu vor pe nimeni lângă ei și nu au încredere în persoanele care vor să le sară în ajutor. Se lasă doar pe mâna medicilor atunci când vine vorba de sănătatea lor.

Racul poate avea probleme cu vezica urinară, suferă de diverse intoxicații și se confruntă cu retenția de lichide în organism. Când dau de greu, au insomnii și dezvoltă intoleranțe alimentare. Sfatul specialiștilor este să… Citește mai mult despre zodiile bolnăvicioase AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop