Cele două persoane pe care nu le poți bloca pe Facebook

Toți utilizatorii Facebook știu că această rețea de socializare permite blocarea persoanelor deranjanate sau a celor pe care pur si simplu vrem să le eliminăm din lista noastră de prieteni.

Atunci când blochezi pe cineva pe facebook, persoana respectivă nu te va mai putea contacta, contul tău devenind astfel inexistent. Chiar dacă a bloca pe cineva pe facebook reprezintă o operațiune foarte ușoară și totul se face doar prin accesarea unui singur buton, această funcție nu poate fi aplicată în cazul tuturor utilizatorilor.

Astfel, există două persoane pe care oricât ai încerca, nu vei reuși să le blochezi.

Cele două persoane pe care nu le poți bloca pe Facebook

Cele două persoane care nu pot fi blocate pe Facebook sunt Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare, și soția acestuia, Priscilla Chan. Orice utlizator care va încerca să îi blocheze pe cei doi va primi următorul mesaj: “Acest profil nu poate fi blocat în acest moment”, potrivit descopera.ro.

Motivul pentru care cei doi nu pot fi blocați este cât se poate de simplu. Atât Mark Zuckerberg, cât și soția acestuia, Priscilla Chan, primesc zilnic foarte multe solicitări de acest tip, ceea ce face ca funcția să se blocheze și să nu mai funcționeze.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Facebook le-a pregătit utilizatorilor o surpriză. O nouă funcție va ajuta la depistarea rețelelor Wi-Fi

Cum să afli dacă cineva te-a șters din lista de prieteni de pe Facebook sau Instagram?

Cum poți vedea cine îți urmărește profilul de facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse