Cel mai bun actor de teatru premiat de UNITER și-a început discursul cu o înjurătură

Zilele trecute, gala Premiilor Uniter a fost marcată de un moment care i-a luat pe toți prin surprindere. Răzvan Vicoveanu, actor al Teatrului „Regina Maria' din Oradea, a început discursul de mulțumiri  pentru premiul câștigat printr-o… înjurătură.

Răzvan Vicoveanu a câștigat în cadrul Galei Premiilor UNITER premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, datorită interpretării personajului Ivan Alexandrovici Hlestakov din „Revizorul' de N.V. Gogol. Emoționat, acesta a urcat pe scenă și și-a început discursul spunând „bravo, c…e!', spre uimirea, amuzamentul celor din sală.

„Mă scuzați, pentru cine nu știe, acesta este un apelativ în Moldova. Sunt emoționat, n-am crezut că voi câștiga. (…) Am trei fete acasă, o zdrunghinică care îmi mănâncă zilele și una de 12 ani, care o să-mi mai mănânce zilele, o soție care mă suportă, mulțumesc, Alina', a declarat acesta. Soția, prezentă și ea în sală, și de asemenea actriță, Alina Leonte Vicoveanu, a fost vizibil stânjenită de începutul brusc al discursului soțului ei.

„Nu-mi explic cum e posibil să scoți așa ceva pe gură'

Replica actorului a fost imediat taxată de unii colegi din breaslă. Bogdan Bob Rădulescu, cunoscut pentru Epic Show, a scris: „Nu-mi explic cum e posibil să scoţi aşa ceva pe gură, absolvent de facultate de teatru, şcoală unde înveţi să-ţi stăpâneşti emoţiile pe scenă, să nu vorbeşti despre cât eşti de emoţionat şi mai ales, să slujeşti Scândura Sfântă cu umilinţă şi respect'.

Și Sanda Vișan, o cunoscută realizatoare TV, absolventă a Secției de critică a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale din București, a postat un comentariu asemănător: „Cine s-a uitat aseară la Premiile UNITER îmi poate confirma dacă unul din câștigători, la actorie (de la Oradea?) a folosit pe scenă expresia argotică: bravo, c…ie?

Că eu sper că mi s-a părut. Nu cred că a decăzut într-atât mediul teatral, tocmai în momentul de maximă reprezentare publică a breslei.'
Foto: Adrian Bulboacă pentru Premiile Uniter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri