Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Horoscop dragoste. Gelozia nu este neapărat un lucru rău într-o relație, mai ales atunci când este cu moderație și nu îi afectează pe cei implicați.

Gelozia apare atunci când în relație nu e loc de monotonie. Problemele încep să apară atunci când cuplul are parte de tot mai multe dispute și când încrederea dispare. Un bărbat gelos este atractiv, deoarece este un bărbat îndrăgostit. Din acest motiv, gelozia moderată are farmecul ei.

Horoscop dragoste. Top trei cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie – Capricorn

Pe locul trei în topul celor mai geloși nativi din zodiac se află Capricornii. Nativul din Capricorn își dorește să știe în permanență unde este femeia lui, ce face și ce planuri are.

Capricornul vrea să știe cu cine are planuri partenera lui de viață. Dacă femeia știe să-i satisfacă aceste curiozități și nu își pierde răbdarea din cauza acestui stil posesiv, relația cu un Capricorn poate fi una pe cinste. Capricornul are totuși niște avantaje. Din cauza faptului că este atât de dominant, acesta emană virilitate, fiind astfel foarte atractiv pentru femei.

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie – Taur

Un alt nativ foarte gelos este Taurul. Acești nativi sunt obsedați de fidelitate, fiind un adevărat detectiv. Taurii au obiceiul de a-și controla în mod frecvent femeia, îi verifică telefonul și mail-ul.

Pentru ca relația cu un Taur să meargă, acesta are nevoie lângă el de o femeie îndrăgostită, care este dispusă să-și sacrifice viața privată. Citeste mai mult despre cei mai gelosi barbate in functie de zodie AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop