Ceasurile Zoppini Avatar

Uncategorized

Lansarea filmului, un adevarat maraton de evenimente, ce a animat fanii din lumea intreaga, a coincis cu lansarea noii colectii de ceasuri de la Zoppini, ceasurile Avatar, un alt eveniment pregatit de ani de zile si care vine sa incante fanii acestui brand italian de prestigiu.

Brandul Zoppini s-a impus in lumea bijuteriilor si, in particular, a ceasurilor, prin liniile simple si prin eleganta de o modernitate esentializata si inimitabila.

Daca de mult nu mai e un secret pentru nimeni sa realizeze un ceas robust care sa arate ora exacta, a ramas un secret al marilor creatori realizarea unui ceas care sa deschida caile secrete ale timpului. Iar ceasurile Avatar de la Zoppini reusesc sa-ti deschida un alt univers. Cu un ceas Avatar la mana, vizionarea filmului lui James Cameron poate insemna intelegerea patrunzatoare a noul univers al secolului XXI.

Ideea celor de la Zoppini de a suprapune lansarea acestei tulburatoare colectii de ceasuri peste lansarea filmului cu acelasi nume nu face, in ultima instanta, decat sa creasca fascinatia ce ne-o aduce aceasta dubla lansare Avatar.

Ceasurile Zoppini Avatar se gasesc in magazinele You&Me, care vin mereu in intampinarea dorintelor celor ce-si doresc lucruri de exceptie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din