Ceartă istorică între Kate Middleton și Keira Knightley

the 25th Annual ELLE Women in Hollywood CelebrationSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Viața unei femei nu a fost niciodată ușoară, mai ales în momentul când devine mamă. Imaginea pe care, Kate Middleton vrea s-o arate publicului este în contradicție cu ceea ce a simțit actrița Keira Knightley când și-a simțit pruncul în brațe. Și de aici s-a creat o mare controversă…

Ceartă istorică între Kate Middleton și Keira Knightley

După ce și-a ținut prima sarcina secretă vreme de mai multe luni, actrița britanică în vârstă de 34 de ani și-a expus, în sfârșit, abdomenul rotunjit de maternitate. Acest lucru s-a petrecut la Paris, la plecarea de la un eveniment găzduit de Casa Chanel. Keira, purtând o superbă rochie crem – de inspirație grecească – și sandale aurii cu toc prea înalt pentru o gravidă, și-a pus mâna pe burtă atunci când a trecut printre fotografii hotărâți să nu piardă din obiectiv nicio vedetă. Actrița din „Pirații din Caraibe' a fost însoțită la cocktailul exclusivist de soțul său, muzicianul James Righton (35 de ani). Cei doi s-au căsătorit în Franța, în mai 2013 și au o fetiță, Edie, în vârstă de patru ani.

Keira Kneightley vs. Kate Middleton, o controversă interesantă

După nașterea acesteia, Keira a scris un eseu controversat cu privire la experiența aducerii pe lume a copilului ei. Actrița a criticat în termeni destul de duri acțiunile Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, imediat după nașterea Prințesei Charlotte. Ea a subliniat faptul că imaginea prezentată de Ducesă, care a apărut public la șapte ore după ce a născut, zâmbitoare, purtând pantofi cu toc, este nerealistă și inaccesibilă majorității femeilor. Keira nu a avut cum să nu facă o comparație cu starea în care se afla ea, după același fericit eveniment, stare care era în puternic contrast cu ceea ce încerca Ducesa să transmită.

Cu alt prilej, într-un interviu acordat unei reviste britanice, actrița recunoscută ca fiind o feministă pătimașă și activă, a declarat că „femeilor nu li se acordă suficient de mult credit pentru maratonul fizic și emoțional pe care îl traversează atunci când devin mame'. Și apropo de implicarea ei în mișcarea feministă, Keira a recunoscut într-unul dintre show-rile lui Ellen DeGeneres că i-a interzis fiicei sale să vadă unele filme de desene animate. 'Cenușăreasa?! Categoric NU! Pentru că promovează ideea că trebuie să aștepți un tip bogat care să te salveze. Nu, nu-i așa! Salvează-te singură!', a afirmat actrița. De asemenea, micuța Edie nu are voie să vadă nici filmul Mica sirenă. 'Coloana sonoră a filmului este absolut minunată, dar nu îți dai vocea pentru un bărbat…', a declarat Keira referindu-se la subiectul filmului de animație.

Foto: Hepta

Citește și:

Prințul Harry, despre moartea mamei sale: Pierderea unei mame înseamnă să-ți pierzi siguranța'

Delia și Fuego vor participa la Asia Express?

Meghan Markle, mai naturală decât Kate Middleton în pozele oficiale cu bebelușul. Un expert în limbajul corporal explică ce mesaje a transmis Meghan

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete