Cea mai eficientă metodă naturală de a vindeca monturile. Ai nevoie doar de 2 ingrediente banale

 

Multe persoane se confruntă cu dureri severe de picioare, care nu de puține ori sunt cauzate de apariția monturilor. În general, aceasta apare la persoanele mai în vârstă, însă nu este o regulă. În anumite situații, chiar și cei tineri se pot lupta cu aceată problemă.

Este bine de știut faptul că există două tipuri de monturi, și anume:

  • juvenile (congenitale) – apar în adolescenţă, evoluează lent şi provoacă primele dureri în jurul vârstei de 40 de ani
  • statice – apar la menopauza şi evoluează foarte rapid. Dacă sunt netratate, acestea pot duce la deformări complexe ale piciorului, potrivit sanatate.bzi.ro.

Din păcate, însă tratamentul clasic pentru monturi se face prin administrarea de antiinflamatoare, iar în cazurile grave se recurge la extirparea montului, prin intervenţie chirurgicală.

Există însă și un tratament natural foarte eficient pentru tratarea acestei afecțiuni. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple și ieftine pe care probabil le ai deja în casă.

Ingrediente: 

  • 100 g de usturoi pisat
  • 100 g de iaurt

Mod de preparare și administrare:

Cele două ingrediente se amestecă foarte bine până se formează o pastă omogenă. După care, se lasă amestecul la macerat timp de o oră, apoi se unge zona cu probleme de 3-4 ori pe zi. Seara, înainte de culcare se face ultima aplicare. Acest leac natural se folosește până la dispariția monturilor.

Este important de menționat faptul că acest tratament dă rezultate foarte bune mai ales în cazul monturilor aflate în fază incipientă. În orice caz, este important să consultați medicul dacă vă confruntați cu această problemă de sănătate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Oasele sănătoase îți fac picioarele frumoase

Au, mă dor pantofii!

Sfaturi utile pentru a avea picioare frumoase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate