„Cea mai consanguină familie din lume”, cu patru generații de incest, inclusiv 14 copii care sunt toți înrudiți

Tim Colt a condus o fermă „incest' în Australian Outback, unde și-a violat fiicele, care mai apoi i-au născut copiii.

Cercetările, bazate pe datele publicate de Tribunalul pentru Copii din Down Under, dezvăluie cum Tim a avut șapte copii, cinci fete și doi băieți, cu soția June. Individul a murit în 2009 care a murit în 2009, avea și mai mulți copii cu fiica Betty și fata sa cea mare Rhonda, relatează Daily Mail.

Clanul Colt, format din 38 de membri, a fost forțat să trăiască în mizerie într-o poveste îngrozitoare de incest, neglijență și pedofilie care a șocat întreaga lume când povestea lor a fost dezvăluită pentru prima dată. De atunci, toți copiii au primit pseudonime desemnate de instanță pentru a le ascunde identitatea.

Unul dintre membrii familiei, Frank Colt, a fost găsit vinovat în 2020 pentru agresarea sexuală a unei rude adolescente în timpul unei vizite la ferma familiei de lângă Yass în 2010. Infracțiunea a avut loc cu doi ani înainte ca poliția să descopere clanul care locuiește într-o tabără izolată.

Detaliile dezgustătoare ale familiei, care s-a mutat într-o zonă rurală, au fost dezvăluite după ce a încetat un ordin înfiorător privind istoria lor groaznică a familiei. Arborele lor genealogic întortocheat arată că au fost patru generații cunoscute care trăiau împreună, inclusiv patru copii care erau strănepoții și nepoții lui Tim Colt.

Fiica lui cea mai mică a avut copii cu fratele ei, Charlie, potrivit magistraților. Testele ADN au descoperit că 11 dintre acești copii erau produsul unor părinți care erau rude apropiate între ei, spun rapoartele șocante.

De asemenea, locuiau în tabără o duzină de membri ai familiei din a doua sau a treia generație, care erau adulți din punct de vedere legal, deci nu erau obligați să se supună testelor ADN.

Trei dintre fiicele lui Tim Colt au fost târâte prin procese judecătorești, agresate în închisoare și blamate în comunități din cauza copiilor lor consangvini, urmări ale violului și ale relațiilor sexuale cu propriul tată și frații lor.

Într-un proces, fiul lui Tim Colt, Roderick, a fost găsit vinovat că și-a violat nepoata, care era și sora lui vitregă. Victima, Petra, era copilul biologic al lui Tim și Betty. Aceasta a fost atacată și de unchiul ei Frank pe bancheta din spate a mașinii sale, în timpul unei vizite la ferma familiei în februarie 2010, pentru care a fost condamnat.

Ea a spus polițiștilor încă din 2013 că nu a mers niciodată la școală, a trăit „într-un cult' și că „toate mătușile, toți unchii și verii mei au dormit împreună'. Sora lui Betty și a lui Rhonda, Martha, care împărțea în mod deschis „patul conjugal' cu fratele ei Charlie Colt, a născut cinci copii.

Instanța a auzit cum interceptările poliției ale conversațiilor dintre Martha și fratele Charlie erau pline de „chicoteli și un anumit tip de glume sexualizate'. Charlie Colt, care s-a confruntat inițial cu 27 de acuzații, a fost găsit nevinovat pentru două acuzații și achitat.

Celelalte două fiice ale lui Tim Colt au fost, de asemenea, condamnate pentru mărturie mincinoasă pentru că au încercat să ascundă identitatea taților copiilor lor. Din cele 80 de acuzații formulate inițial împotriva a opt membri ai familiei Colt, inclusiv incest, abuz sexual asupra copiilor, indecență împotriva unui copil și sperjur, multe au fost abandonate.

Istoria groaznică a familiei s-a descoperit în urmă cu aproape nouă ani, după ce autoritățile au descoperit aproape 40 de rude care trăiau în condiții inumane într-o tabără de tufiș din interior.

Ei locuiau într-un șopron neizolat, rulote și corturi vechi pe un bloc de tufiș din New South Wales. Copiii Colt dormeau în corturi fără apă curentă, toalete sau electricitate, aveau un mers agitat și nu puteau vorbi o engleză inteligibilă.

Mulți dintre ei au ajuns acum la vârsta adultă și au arătat o îmbunătățire semnificativă a igienei personale și a sănătății, dar sunt încă umbriți de privațiunile din copilărie. Unii au urechi joase sau ochi nealiniați ca urmare a consangvinizării și par cu zeci de ani mai în vârstă decât vârsta lor reală.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate