Ce vor bărbații după o ceartă

Ce vor barbatii dupa cearta

Studiile specialiștilor au confirmat ceea ce noi știam demult: bărbații se raportează la alte nevoi, alte valori  și au alte dorințe după o ceartă cu partenera de viață.

Dacă bărbații își doresc cu adevărat să-și împace partenera după o ceartă, trebuie să verse și ei câteva lacrimi, să implore iertare și să-i ofere acesteia atenție sporită. Asta vor femeile. Un gest drăguț și tandru, urmat de o partidă nebună de sex, este tot ceea ce își doresc bărbații, după o ceartă.

Aceste concluzii au reieșit în urma unui studiu realizat de o prestigioasă universitate americană. Se pare că atât bărbații cât și femeile apelează la acele corzi sentimentale… dar ce diferență este între ele!!!

Bărbații după ceartă vor sex, iar femeile vor răsfăț

Studiul a arătat că sexul este panaceul universal al bărbaților supărați. Prin urmare, femeile ar trebui să fie mai conștiente de această latură a partenerilor lor iar sexologii spun că femeile pot folosi favorurile sexuale ca o modalitate de reconciliere cu partenerul lor.

Pe de altă parte, bărbații trebuie să știe că după o ceartă femeile sunt foarte vulnerabile, așa că un timp de calitate petrecut cu ele este obligatoriu. Ele vor să vadă că partenerul regretă durerea pe care le-a provocat-o și că e gata să-și ceară scuze pentru tot. După un scandal între parteneri, lacrimile vărsate de ambele părți sunt văzute ca pe un semn de mare angajament și afecțiune. În niciun caz nu sunt apanajul slăbiciunii… cel puțin nu în accepțiunea femeilor. Femeile își iartă mai repede partenerul, indiferent de natura conflictului, dacă primesc scuze.

Bărbații inteligenți știu că dacă acceptă să le facă pe plac femeilor în momentele de după conflict vor avea de câștigat mai târziu în relația de cuplu.

Florentina Mușat

foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii