Ce va face Adelina Pestrițu imediat după încheierea stării de urgență?

Adelinei Pestrițu (33 de ani) i-a ajuns izolarea. După două luni de carantină, fosta prezentatoare TV a ieșit recent din casă pentru a rezolva câteva sarcini care nu mai puteau fi amânate. Iată ce mărturisește despre prima ieșire după două luni:

Adelina Pestrițu, prima dată la volan după 2 luni

„După două luni, am ieșit din casă. Aproape că nu mai știu să conduc. Astăzi a trebuit să ies din casă pentru că am avut niște lucruri de rezolvat care nu suportau amânare.

Mi-am luat mască și mănuși. E o nouă lume să ieșim pe stradă acum, să vedem oameni, mașini. Mi se pare incredibil după două luni de stat în casă și de făcut aceleași lucruri.

Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, Amna, că eu dacă mai aud de vase de spălat sau aspirator, înnebunesc”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit Libertatea.

Adelina Pestrițu: „Am cedat și cu vasele de spălat și cu aspiratorul și cu grădinăritul”

„La început de izolare eram foarte fericită. Zic: Doamne, cât timp o să am. Suficient pentru toate. Pentru citit, pentru învățat, pentru copil, pentru soț, pentru gospodărie, pentru sport.

Asta în primă fază. După care a trecut o lună, a trecut o lună jumătate, au trecut două luni. În punctul ăsta am cedat. Și cu vasele de spălat și cu aspiratorul și cu grădinăritul.

Cu absolut tot. Avem nevoie de această gură de aer. Mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi.

Trebuie să conviețuim cu virusul, dar să ne protejăm”, a mai spus Adelina. Vedeta știe deja ce va face în ziua de 15 mai.

Ce va face Adelina Pestrițu imediat după încheierea stării de urgență?

„Perjovschi, eu pe data de 15 o să rup ușa salonului tău! Am spus public asta. O voi rupe. O voi scoate din balamale ca să mă coafezi și să mă tunzi”, a mai spus Adelina.

Adelina și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, s-au căsătorit civil pe 3 august și religios pe 20 iulie 2019. Împreună au o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de aproape 2 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță”

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete