Ce trebuie să știi despre igiena intimă: AȘA DA, AȘA NU

Ai dificultăți când vrei să alegi produsul de igienă intimă potrivit pentru tine? Te confrunți cu un disconfort privind zona intimă și ai dori să știi mai multe referitoare la acest aspect. Noi te înțelegem și venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi utile despre îngrijirea corectă a acestei zone.

Așa NU – obiceiuri la care să renunțăm

În primul rând să fim atente la semnalele corpului nostru și să ne informăm despre diverse posibile afecțiuni cu care ne putem confrunta precum chist ovarian simptome. În plus, este obligatoriu să efectuăm periodic controalele ginecologice, pentru a putea depista din timp sau chiar prevenii apariția unor complicații.

Ciclul menstrual reprezintă o perioadă importantă pentru noi femeile și trebuie să nu ne fie teamă să cunoaștem cât mai multe referitoare la acesta. O atenție sporită trebuie acordată eventualelor cheaguri de sange la menstruatie care uneori pot ascunde diferite probleme. Cheia este să nu ignorăm semnalele și să nu neglijăm igiena intimă pe parcursul acestor zile, care trebuie să fie realizată mai des decât de obicei.

Încă un lucru important este acela că spălarea trebuie făcută doar la exterior, vaginul nostru neavând nevoie de spălături în interior, în afară de cazurile când recomandarea vine la medic. În rest, organul nostru genital își are propriul sistem natural de curățare.

Așa DA –  echilibrul igienei intime

Noi la Enroush am început chiar de la ideea de echilibru pentru femei, de la dorința de a le susține atât în acea perioadă puțin mai complicată a lunii cu tampoane din bumbac 100%, cât și în ceea ce privește crearea unor produse care să contribuie la asigurare unei igiene intime adecvate, așa cum este gelul nostru intim.

Să avem în vedere că zona aceasta este una sensibilă, cu un Ph între 3,8 și 4,5, deci mai mic decât cel al pielii din alte zone. Asta înseamnă că este neapărată nevoie de un gel de curățare special conceput, evitând astfel afectarea florei vaginale sau alte infecții.

Două ingrediente din gelul intim sunt extrem de benefice pentru curățarea zonei intime – propolisul care ajută la evitarea infecțiilor și crește imunitatea pielii și uleiul de Neem, care are efect antibacterian și hidratează pielea în profunzime, prevenind înroșirea.

Fiind o zonă deosebită, zona vaginului are nevoie de îngrijire delicată și cât mai naturală posibil. Gelul intim Enroush este cea mai bună alegere nu numai datorită ph-ului său echilibrat, dar și pentru că poate calma pielea iritată și o protejează împotriva bacteriilor.

Așa că, nu uita că este esențial să ai grijă de zona ta intimă și să respecți regulile de igienă amintite mai sus, lăsând în urmă obiceiurile nesănătoase. Astfel, vei evita viitoare complicații și te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial