Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 15 – 21 martie 2021

A treia săptămâ de primăvară vine cu surprize – unele plăcute, altele nu atât de plăcute – pentru toate zodiile. Iată, deci, ce vă rezervă astrele la început de primăvară.

BERBEC

Voi va trebui să fiți atenți ce faceți cu banii, pentru că aspectul format de Pluton nu vă este deloc favorabil. Există șanse să pierdeți bani, să fiți penalizați sau să investiți neinspirat. Oricum ar fi, nu este deloc o perioadă favorabilă câștigurilor. Din fericire, nu va dura prea mult.

Veștile sunt ceva mai bune în ce privește domeniul profesional. Sunteți creativi, aveți idei bune și dați totul pentru a face lucrurile cât mai bine. Ideile voastre vor fi luate în seamă și apreciate pentru că vor fi văzute ca o salvare a unei anumite situații.

TAUR

La voi, ar putea fi ceva probleme în relația cu partenerul de cuplu dacă nu reușiți să ajungeți la un compromis. Simțiți nevoia de libertate, chiar de aventură, și ducându-vă la îndeplinire această nevoie, nu veți face decât să grăbiți sfârșitul relației. Mai bine discutați cu partenerul, aduceți-i la cunoștință nevoile voastre și… evadați împreună măcar pentru 2-3 zile, într-un loc în care să vă regăsiți identitatea de cuplu.

Aveți tendința de a investi mai mult decât e necesar în decorațiuni interioare. Nimic rău în asta, doar că nu este prudent să faceți cheltuieli care depășesc bugetul familiei.

GEMENI

Aspectul format de Lună la începutul primăverii este favorabil vieții de cuplu. Dacă relația voastră nu este încă oficializată, acest lucru se va întâmpla cu siguranță în viitorul foarte apropiat. Dacă este oficializată, atunci se va consolida.

Aspectul format de Saturn favorizează sectorul profesional. Grijile privitoare la job vor lua sfârșit. Dacă nu aveți un loc de muncă, în această perioadă cu siguranță veți găsi unul. Dacă ați avut prea multe sarcini de rezolvat, acestea, în sfârșit, se vor termina. Dacă vi s-au pus bețe în roate de către colegi, aceștia, în sfârșit, se vor potoli.

RAC

În cazul vostru, cel mai sensibil este sectorul financiar. Nu trag banii la voi deloc. Îi pierdeți din buzunar, sunteți furați sau investiți în mod necugetat în lucuri care nu vă sunt neapărat de folos, dar… v-au fost recomandate de apropiați.

În ce privește sectorul profesional, vă doriți să vă atingeți rapid obiectivele și din acest motiv luați în brațe principiul „Scopul scuză mijloacele'. Recomandarea noastră este însă să uitați de acest principiu și să fiți cinstiți și corecți ca și până acum, chiar dacă va mai dura ceva până să vă îndepliniți obiectivele. E de preferat să fiți cu conșiința curată.

LEU

Grație aspectului format de Marte, în viața de cuplu veți fi plini de inițiative interesante, care nu doar că îl vor surprinde plăcut pe partenerul de viață, dar vor contribui și la consolidarea relației.

Este o perioadă favorabilă reanalizării și restructurării bugetului. Planificați-vă în amănunt cheltuielile viitoare și împărțiți-vă banii în așa fel încât să nu rămâneți cu datorii. Abia după asta vă puteți satisface și micile plăceri.

Atenție la sănătate! Aveți tendința să mâncați repede și să înghițiți aproape nemestecat și nici nu beți suficientă apă. Pe lângă neplăcerile gastrointestinale, consecința imediată a acestui comportament va fi și o accentuare a stării de oboseală.

FECIOARĂ

Semnalul de alarmă, în cazul vostru, trebuie tras în sectorul sănătății. Configurația astrală vă predispune la excese alimentare, care vor avea consecințe nu doar asupra siluetei, ci asupra întregului sistem digestiv. Din același motiv, cei născuți în a doua decadă vor avea, pe lângă probleme digestive, și probleme cu somnul.

În sectorul profesional, recomandarea noastră este să nu plecați de la premisa că este necesar să trișați pentru a câștiga. În cazul în care veți trișa, veți avea de câștigat doar pe moment. Pe termen lung, consecințele vor fi aproape dezastruoase.

BALANȚĂ

Dacă la mijloc este o moștenire, trebuie să vă așteptați la complicarea situației. Într-un final, se va soluționa în favoarea voastră, dar până atunci sfatul nostru este să nu vă pierdeți nici speranța, nici luciditatea.

Atenție sporită la locul de muncă! Contextul astral, dominat de planeta Marte, vă insuflă un sentiment de rebeliune, pe care veți avea tendința să-l aplicați în raporturile cu superiorii. Nu e cel mai indicat lucru. În definitiv, devenind incomozi, vă puteți periclita locul de muncă.

SCORPION

Schimbări pozitive pentru voi, pe plan relațional, în această săptămână. Scăpați de blocajele în comunicare care v-au împiedicat până acum să aveți o relație armonioasă și par să se ivească noi începuturi.

Vești bune pentru voi și pe plan profesional. Veți fi creativi și veți avea idei foarte bune care vor îmbunătăți performanțele firmei. Nu le țineți doar pentru voi. Vor fi apreciate și, la un moment dat, chiar remunerate.

SĂGETĂTOR

Cu Venus care vă protejează cuplul, relația voastră se va consolida și se va reinventa. Organizați-vă foarte bine bugetul. Sunteți tentați să cheltuiți mai mult decât vă ține acesta și există pericolul ca la sfârșitul lunii să rămâneți fără niciun ban și să recurgeți la împrumuturi.

La locul de muncă, Marte vă ajută să ieșiți în față. Spuneți toate ideile pe care le aveți. Veți reuși, cu ideile voastre, să îi scoateți pe alții din încurcături. Sunteți ambițioși, plini de energie și entuziasm, dar aveți grijă să fiți și diplomați.

CAPRICORN

Dacă ați avut ceva probleme în relația cu partenerul, în această săptămână veți face primii pași către remedierea situației. Legat de acest lucru, o bună perioadă jobul nu va mai fi o prioritate pentru voi, căci veți alege să vă concentrați atenția și energia pe relația cu partenerul.

În ce privește situația financiară, în această săptămână bugetul este serios amenințat de o serie de cheltuieli neprevăzute, dar necesare. Vi se defectează bateria de la chiuvetă, vi se strică vreun aparat electrocasnic, orice mic accident este posibil și va trebui să vă direcționați banii înspre repararea daunelor.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, veți avea parte de armonie și multe momente de tandrețe.

O veste bună vine la început de primăvară și pe partea financiară. Aveți parte de câștiguri surprinzătoare. E drept, nu foarte mari, dar venite din surse la care nu v-ați fi gândit niciodată. Dacă, totuși, acești bani se lasă prea mult așteptați, o soluție ar fi să jucați la loto.

Domeniul profesional este și el destul de bine aspectat. Dacă sunteți printre aceia care nu au un loc de muncă, există șanse mari ca, în această perioadă, să vă găsiți unul pe placul vostru și destul de bine remunerat. Dacă, însă, sunteți deja în câmpul muncii, șansele să vă fie recunoscute meritele și să primiți un bonus la salariu sunt maxime.

PEȘTI

Veți fi romantici peste măsură în această săptămână, ceea ce e de la sine înțeles că va fi spre binele relației de cuplu. Financiar, veți sta binișor. Nu veți avea parte de câștiguri neașteptate sau fabuloase, dar veți reuși să fiți mai organizați decât de obicei, să scăpați de datorii și chiar să vă permiteți și unele mofturi.

La locul de muncă, unii dintre voi vor avea parte de promovări pe posturi cu mai multe responsabilități, dar, evident, și mult mai bine remunerate.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Compatibilitate zodia Peşti. Cu aceste zodii se potrivesc cel mai bine

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro