Ce ți-au pregătit astrele pentru perioada 23-29 martie

Încă de la început simți că săptămâna aceasta începe mai bine decât cele din urmă. Planetele se așază în așa fel încât să facă loc pentru relaxare și un pic de distracție – cu toții avem nevoie de asta la început de primăvară. Iată horoscopul săptămânii 23-29 martie:

zodie-pesti

  foto zodia Pești via Shutterstock

BERBEC

Săptămâna aceasta reușești să atragi în jurul tău numeroase persoane interesante. Un plan de mult pus la cale se desfășoară zilele acestea, iar dacă speri și la puțin romantism, ziua de vineri este una încărcată pozitiv în acest sens.

TAUR

Bucură-te de timpul petrecut acasă și evită să îți faci prea multe planuri zilele acestea. Te simți mai încrezătoare în forțele proprii și chiar te gândești la o schimbare – poate de look, poate de garderobă – care să te facă să te simți și mai bine în propria piele.

GEMENI

Poate fi o săptămână plină, dar și de care te poți bucura în același timp. Poți atrage atât dragostea, dar și câștiguri financiare de partea ta, dacă ești la locul potrivit, în momentul potrivit. Când vine vorba de carieră, noi proiecte pot răsări de niciunde și par destul de interesante. Nu te grăbi să le accepți, ci gândește-te bine la deciziile pe care le iei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop