Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 6-12 iulie

Iată ce le-au pregătit astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop

BERBEC

În viața cuplurilor își pot face loc unele probleme cauzate de divergențele de opinii asupra folosirii banilor comuni și asupra importanței crescute pe care fiecare dintre parteneri o acordă locului de muncă. Din fericire, Saturn îi ajută pe nativi să aplaneze conflictele. Totul e ca și ei să vrea acest lucru. În sectorul banilor, Berbecii sunt predispuși la a pleca urechea la persoane care îi pot determina să facă investiții proaste. Nu este o perioadă favorabilă operațiunilor financiare importante. În ceea ce privește sănătatea, configurația astrală nu le va afecta tonusul, dar îi poate face puțin neîndemânatici. Marte atenție la accidentări, mai ales dacă practicați sport.

TAUR

Pentru Tauri, începe o perioadă bună din punct de vedere amoros. Tensiunile din interiorul cuplului încep să se stingă, Taurii simțind nevoia să fie mult mai tandri cu partenerii lor. Cei singuri ar face bine să nu înceapă o relație în această săptămână întrucât contextul astral îi predispune la decepții. Acești nativi vor avea ceva mai mult noroc la bani decât de obicei, fiind favorizate tranzacțiile financiare. Din punct de vedere al sănătății, Jupiter, Marele Benefic, îi predispune pe Tauri la dinamism. Acești nativi se bucură de o imunitate puternică și de un moral excelent.

GEMENI

Mercur îi face pe acești nativi mai idealiști ca niciodată. Gemenii vor fi capabili de orice sacrificiu pentru a-și demonstra dragostea. Celor singuri, planetele Marte și Venus le pregătesc o întâlnire tulburătoare, urmată de o perioadă senzuală și tandră. În sectorul banilor, acești nativi s-ar putea să se bucure de un câștig cu totul neașteptat. Uranus le dă Gemenilor o rezistență fizică și psihică foarte bună. Totodată, dacă ajungeți la concluzia că ar fi cazul să scăpați de câteva kilograme, este momentul să începeți demersurile necesare. Planetele sunt de partea voastră și vă dau impulsul necesar.

RAC

Toate bune în cuplurile în care există un Rac… până la discuțiile despre bani. Racii consideră că partenerii fac cheltuieli inutile, în timp ce partenerii lor susțin sus și tare că au nevoie de tot ceea ce au de gând să achiziționeze. Sfatul nostru este ca acești nativi să dea dovadă de mai multă toleranță și să ajungă la un compromis. Nativii singuri, influențați de Neptun, vor avea tendința să fie intoleranți și să critice în mod nejustificat. În sectorul banilor, veștile sunt dintre cele mai bune. În această săptămână există posibilitatea unor noi asocieri, unor contracte semnate, unor înțelegeri care să îi avantajeze. Din punct de vedere al sănătății, Racii au un tonus de invidiat, iar durerile de spate și reumatismale care le-au cam dat bătăi de cap în ultima perioadă încep să se amelioreze.

LEU

Această săptămână este favorabilă vieții de cuplu a Leilor. Relația cu partenerul este plină de tandrețe și armonioasă. Totuși, unii nativi vor resimți din plin influența planetei Marte care îi va predispune la o lipsă a dorinței. Resimțind din plin influența lui Saturn, cei singuri se vor gândi din ce în ce mai mult la nevoia de stabilitate. În această perioadă, Leii vor vrea să-și sporească veniturile. Mai mult, vor simți că acest deziderat al lor este perfect realizabil. Influențele planetare le vor da acestor nativi îndrăzneala necesară atingerii scopului. N-ar fi rău dacă, în aceste zile, v-ați face niște analize de rutină din care să nu omiteți glicemia și colesterolul. Aici s-ar putea să fie ceva probleme, din fericire nimic ce nu poate fi rezolvat.

FECIOARA

Sub influența lui Mercur, nativii aflați într-o relație vor avea disponibilitate și chef să poarte discuții serioase cu partenerul. Cei singuri vor avea chef să se îndrăgostească. Recomandarea noastră este totuși să nu începeți o relație dacă nu aveți sentimentul că aceasta va fi de durată. Din punct de vedere financiar, nu se vor înregistra nici câștiguri, nici pierderi semnificative, însă sunt favorizate tranzacțiile financiare. În sectorul sănătății, tot ce vă putem spune este să dați o importanță mai mare calității alimentelor pe care le consumați. Privilegiați proteinele și reduceți consumul de grăsimi.

BALANȚA

Influențați de Lună, Balanțele vor refuza dialogul cu partenerul, iar această atitudine poate amenința stabilitatea cuplului. Sprijiniți de Venus, cei singuri se vor bucura de un farmec aparte care va avea un efect aproape devastator asupra persoanelor de sex opus. În sectorul banilor, influențele planetare le vor fi benefice acestor nativi în această săptămână. Depinde de ei să profite de contextul favorabil și să încheie tranzacții financiare. Din punct de vedere fizic, Balanțele vor fi în cea mai bună formă, grație susținerii primite din partea planetei Marte. Totuși, sfatul nostru este să nu abuzeze de această rezistență și să doarmă mai mult. Influența nefastă a planetei Neptun i-ar putea predispune pe nativii născuți în cea de-a doua decadă la probleme circulatorii sau la amețeli.

SCORPION

În această săptămână, acești nativi vor simți nevoia să fie foarte acizi cu partenerii de cuplu, reacție care îi va dezarma pe aceștia din urmă. Pentru liniștea cuplului vostru, n-ar fi rău dacă ați fi mai puțin imprevizibili cu persoana iubită. Cei singuri se vor confrunta cu anumite conflicte interioare care vor duce la relații mai încordate cu sexul opus. Din punct de vedere financiar, ideal ar fi să încercați să vă consolidați treptat situația materială, fără să încercați să săriți anumite etape. În sectorul sănătății, Scorpionii se vor bucura de o vitalitate nemaipomenită. Totuși, tensiunea interioară pe care o vor resimți acești nativi le va influența comportamentul și acțiunile. Vor fi tentați să arunce prea ușor cu vorbele și să rănească  persoane la care țin foarte mult.

SĂGETĂTOR

Datorită influenței planetei Venus, viața amoroasă a Săgetătorilor n-ar trebui să fie banală. Aceștia vor revărsa asupra partenerilor toată tandrețea de care sunt capabili. Cei singuri încep să se gândească mai mult decât de obicei la o relație stabilă, dar pretențiile referitoare la un potențial partener continuă să fie exagerate. Din punct de vedere al banilor, nu îi putem sfătui pe acești nativi decât să nu uite să-și plătească datoriile. În sectorul sănătății, mare grijă ar trebui să aibă nativii născuți în prima decadă, întrucât aceștia sunt predispuși la afecțiuni respiratorii. Pentru toți nativii Săgetători este valabilă recomandarea de a adopta un mod de viață echilibrat.

CAPRICORN

Relația încordată pe care acești nativi au avut-o cu partenerii de cuplu tinde să se amelioreze în această săptămână. Încă puțin dialog și înțelegere și Capricornii vor putea pleca într-o nouă lună de miere cu partenerii de viață. Venus le va fi favorabilă Capricornilor singuri, care, în această săptămână, vor avea chef să cucerească și să se lase cuceriți. Planeta Uranus le va da o mână de ajutor mult-așteptată în domeniul financiar. Vor scoate bani din aproape orice sau vor câștiga la jocurile de noroc. Din punct de vedere al sănătății, Capricornii sunt într-o formă foarte bună. Cei care vor avea de suportat intervenții chirurgicale se pot duce cu inima deschisă și fără nicio frică: este cea mai bună perioadă în care pot face operații.

VĂRSĂTOR

Relația de cuplu a Vărsătorilor va cunoaște o revigorare în această săptămână. Saturn le dă acestor nativi dorința de stabilitate și fidelitate. Cei singuri s-ar putea reîntâlni cu vechi prieteni de sex opus și ar putea realiza că prietenia s-a transformat în dragoste. Atenție la cheltuielile nejustificate! Acestea le-ar putea dezechilibra bugetul Vărsătorilor, de aceea vor trebui să selecteze foarte atent lucrurile pe care vor să și le achiziționeze. În sectorul sănătate, acești nativi îi pot fi recunoscători planetei Marte, datorită căreia se află în formă maximă, așa cum n-au mai fost de multă vreme.

PEȘTI

Viața de cuplu a Peștilor va fi, în această săptămână, bogată și armonioasă. Comunicarea foarte bună cu partenerul îi va ajuta pe acești nativi să regăsească pasiunea de la începuturi. Pe cei singuri, Venus îi ajută mai mult ca până acum să-și întâlnească sufletul pereche. Depinde însă de ei să onoreze toate invitațiile care li se fac. Dar cum nu pot fi toate roz, sectorul financiar nu este bine aspectat în această perioadă. Peștii pot pierde cu ușurință bani, fie că investesc inutil, fie că le cad din portofel, fie că le sunt furați. În schimb, Jupiter, Mercur, Marte și Pluton influențează în mod pozitiv sectorul sănătății. Peștii sunt în formă maximă, motiv pentru care s-ar putea să uite că trebuie să respecte un orar de somn și de relaxare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop