Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 29 iunie-5 iulie

horoscop

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 29 iunie-5 iulie:

horoscop

BERBEC

Berbecii care formează un cuplu vor avea o săptămână în care vor simți nevoia să fie înțelegători, afectuoși și tandri cu partenerii. Cei singuri sunt favorizați de Venus care le potențează șarmul și, astfel, cresc șansele de a avea succes la sexul opus. În sectorul banilor, Neptun le pune bețe în roate acestor nativi, predispunându-i la cheltuieli nesăbuite. Ideal ar fi ca Berbecii să încerce să reziste tentațiilor costisitoare. Nativii care se confruntă cu probleme de greutate și mai ales cu celulita vor fi favorizați de astre în această săptămână, așa că orice tentativă de a scăpa de surplusul de kilograme sau de celulită se va solda cu succes.

TAUR

În această perioadă, planeta Mercur le va facilita nativilor zodiei comunicarea cu partenerul de viață, dându-le cheful de a purta discuții lungi. Nativii singuri vor avea întâlniri cu persoane extrem de agreabile, dar cu care vor trebui să fie prudenți dacă vor să-și păstreze independența. Alinierea planetelor este favorabilă câștigurilor materiale, așa că dacă până acum Taurii nu au jucat la loto, în această săptămână ar trebui să încerce s-o facă. În sectorul sănătății sunt de notat câteva probleme ușoare cu sistemul cardiovascular. Palpitațiile cardiace sunt datorate în special stării de nervozitate cauzate de prezența lui Uranus pe casa sănătății. Din fericire, nu e un motiv de îngrijorare.

GEMENI

În această săptămână, Gemenii care formează un cuplu trebuie să fie foarte atenți la ce cuvinte rostesc față de partener, pentru că e de ajuns o singură vorbă nelalocul ei pentru a declanșa o dispută în toată regula. Nativilor singuri, contextul astral le va potența șarmul și simțul umorului, astfel încât aceștia vor deveni extrem de atrăgători în ochii sexului opus. În sectorul banilor, Gemenii vor avea surprize mai mult decât plăcute grație complicității planetei Mercur. Din punct de vedere al sănătății nu se remarcă probleme decât, poate, în cazul nativilor predispuși la afecțiuni circulatorii, hipertensiune. Nu e motiv de îngrijorare, e nevoie doar de o ușoară supraveghere a alimentației în sensul evitării exceselor și de puțină mișcare.

RAC

În această săptămână, nativii care formează un cuplu își vor antrena partenerii în activități care-i vor scoate din rutină, cum ar fi… evenimentele mondene. Cei singuri vor avea o săptămână ceva mai complicată întrucât vor avea de înfruntat niște obstacole și niște surprize neplăcute din partea unui potențial partener sau a unor amici comuni cu potențialul partener. Pe plan material, Racii sunt protejați, chiar privilegiați. Atenție însă la sănătate! Dacă aceşti nativi se vor simţi prea obosiţi, ar fi bine să consulte medicul. Oboseala ar putea fi consecinţa unor neglijenţe  sau imprudenţe anterioare. Nimic îngrijorător dacă vor fi luate măsuri la timp.

LEU

E o săptămână favorabilă vieţii de cuplu, dar doar dacă aceşti nativi vor şti să echilibreze viaţa socio-profesională cu viața de familie. Nativii singuri sunt predispuși la dezamăgiri sentimentale favorizate de Neptun. Aceștia fie se vor îndrăgosti de persoane implicate deja într-o relație, fie de persoane față de care nu vor manifesta și atracție fizică. Luna se face răspunzătoare de o posibilă schimbare a situației financiare, și nu în sensul pozitiv. De aceea, Leii vor trebui să facă tot ce le stă în putință să evite pierderile. Marte îi predispune pe acești nativi la crize de nervi. Pentru a le evita, aceștia vor trebui să uite o perioadă de excitanți precum condimente, cafea și ceai verde și negru și să petreacă mai mult timp în mijlocul naturii.

FECIOARA

O săptămână favorabilă vieții de cuplu, dacă acești nativi au învățat să cultive toleranța și înțelegerea. Nativii singuri vor face cunoștință cu influența planetei Venus, în consecință vor începe să aibă sentimente mai puternice pentru o persoană pentru care mult timp n-au nutrit decât sentimente de prietenie. Situația financiară a Fecioarelor se va ameliora considerabil în această săptămână. Tot în această perioadă își vor găsi rezolvare o serie de probleme de sănătate care le-au dat bătăi de cap acestor nativi în ultima vreme. Atenție la alimentație! Nu sunt excluse problemele digestive.

BALANȚA

Sub influența lui Jupiter, nativii acestei zodii vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu partenerii de viață. Vor avea o viață socială mult mai activă decât până acum, iar acest lucru va fi de bun augur pentru cuplu. Din punct de vedere financiar, acești nativi nu ar trebui să-și asume riscuri prea mari. Sunt posibile pierderi. Din punct de vedere al sănătății, Balanțele se bucură de o vitalitate de invidiat. Gândurile morbide care i-au obsedat în ultima vreme pe acești nativi au toate șansele să devină de domeniul trecutului în această săptămână.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii vor fi preocupați de viața conjugală, în consecință activitatea profesională va trece în plan secund. Nativii care sunt în divorț vor avea parte de o perioadă liniștită, în care lucrurile se vor așeza. Este o perioadă favorabilă și pentru nativii singuri, în special pentru cei născuți în a doua decadă, care au mari șanse să formeze un cuplu cu o persoană pe care o așteaptă de mult timp. Vești bune pentru Scorpioni și în ce privește planul financiar. Aceștia vor avea parte de câștiguri din cele mai neașteptate surse. Jocurile de noroc ar putea fi o modalitate sigură de câștig. Din punct de vedere al sănătății, o parte a acestor nativi pot fi expuși unui dezechilibru hormonal sau glandular. Nimic grav, însă.

SĂGETĂTOR

În relația de cuplu a Săgetătorilor, tensiunile încep să se estompeze, iar motivele de dispută devin mai rare. Acești nativi încep să înțeleagă faptul că, pentru bunul mers al relației, este necesar să se apropie mai mult de partener. Săgetătorii singuri nu vor avea mari șanse să-și schimbe statutul în această săptămână, întrucât persoanele de sex opus pe care le întâlnesc nu par să fie deloc pe gustul lor. Atenție la bani, căci această perioadă nu este deloc favorabilă câștigurilor. Acești nativi ar face bine să încerce să fie mai zgârciți decât de obicei. Oboseala resimțită în ultima veme va fi de domeniul trecutului, mai ales dacă își vor face timp de un film la cinema, de o partidă de tenis, de o cină în oraș sau de orice altă activitate relaxantă.

CAPRICORN

Capricornii sunt niște parteneri de cuplu destul de dificili, de aceea, uneori, e nevoie să-și domolească reacțiile. Această săptămână este una dintre acele perioade în care acești nativi ar trebui să aibă mai mult control asupra lor înșiși dacă nu vor să iasă scântei în cuplu. Nativii singuri nu trebuie decât să iasă mai mult decât o fac de obicei, căci persoana pe care o așteaptă s-ar putea să fie mai aproape decât își imaginează. În sectorul banilor, acești nativi vor trebui să fie mai atenți cu cheltuielile pentru că imprudențele pot avea consecințe neplăcute pe termen lung. În această săptămână Capricornii au o formă fizică de invidiat, deși o posibilă criză de cuplu pe care nu reușesc s-o evite s-ar putea să le creeze neplăceri la nivel psihic.

VĂRSĂTOR

Nativii care au o relație s-ar putea să fie deranjați de intervenția membrilor familiei în problemele lor de cuplu. Sfatul nostru este să abordeze problema cu diplomație pentru a nu complica situația. Nativii singuri vor avea o perioadă în care vor fi destul de bulversați și nu vor ști exact ce vor. Din punct de vedere al banilor, Mercur le dă Vărsătorilor o mână de ajutor, înlesnindu-le câștigurile. Nativii care se confruntă cu kilograme în plus pot începe în această săptămână diete, tratamente specializate, acitivități fizice. Demersurile lor se vor solda cu succes, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

PEȘTI

Pentru a nu isca probleme în relația de cuplu, Peștii ar trebui să-și stăpânească gelozia și să încerce să fie mai puțin autoritari cu persoana iubită. Nativii singuri sunt predispuși la flirturi. Dar din păcate, în această săptămână, nu sunt șanse mari să-și întâlnească jumătatea. Și oricum ideal ar fi să mai aștepte puțin. Pe plan financiar, Peștii se bucură de protecția planetelor. Sunt posibile unele câștiguri, nu foarte mari, dar atât cât să îi determine pe acești nativi să nu mai considere că norocul la bani este un lucru care li se întâmplă doar altora. În această săptămână, Peștii resimt o oboseală acută, iar acest lucru îi va face să fie foarte irascibili.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop