Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 15-21 iunie

horoscop

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 15-21 iunie:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, în viața de cuplu alternează momentele de tandrețe cu cele tensionate. De asemenea, anumiți nativi, mai ales dintre cei născuți în a doua decadă, vor fi predispuși la aventuri extraconjugale. Atenție, însă! Riscurile de ruptere a relației oficiale sunt importante. În sectorul banilor, lucrurile stau destul de bine în această săptămână. Vor fi suficienți pentru ca acești nativi să-și îndeplinească unele dorințe mai vechi. De exemplu, o vacanță la care visează de mult. Cu Jupiter pe de o parte, cu Soarele, Mercur și Venus de cealaltă, Berbecii vor avea o stare de spirit pozitivă, vor fi optimiști, plini de energie și de vitalitate.

TAUR

În această săptămână, nativii care au o relație ce nu mai funcționează tocmai normal trebuie să evite să ia o decizie legată de aceasta. De preferat ar fi să încerce să poarte o discuție cu partenerul de viață, dacă nu au făcut-o deja, pentru a-și rezolva problemele. Sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Pot exista câteva cheltuieli legate de casă, care însă nu îi va ruina pe acești nativi. Totuși, astrele nu sunt tocmai favorabile unor investiții foarte mari, cum ar fi, spre exemplu, cele în renovarea casei. Acest lucru va fi însă posibil peste doar câteva săptămâni. Din punct de vedere al sănătății, Taurii sunt într-o formă excelentă.

GEMENI

Perioada care urmează este favorabilă discuțiilor și rezolvării problemelor de cuplu. În ultima vreme, acești nativi s-au simțit fie prea singuri, fie, dimpotrivă, prea sufocați de partener. Din fericire, este un moment favorabil rezolvării acestor probleme. În sectorul banilor, e posibil ca Gemenii să fie tentați să cheltuiască destul de mult pentru a-și satisface capricii de care nu s-au mai bucurat de mult timp – schimbare de look, de vestimentație, călătorii către destinații îndepărtate. Sfatul nostru este ca aceștia să nu recurgă, totuși, la credite. Din punct de vedere al sănătății, Gemenii se bucură de o formă maximă, totuși recomandabil ar fi să evite excesele (alcool, alimente grase) pentru a preveni afecțiunile cardiovasculare.

RAC

Astrele nu sunt favorabile vieții de cuplu a Racilor în această săptămână. Aceștia vor fi nervoși și vor declanșa cu ușurință discuții în contradictoriu cu partenerul. Recomandarea noastră ar fi să se retragă pentru puțin timp în colțul lor și să mediteze la consecințele izbucnirilor lor. Neptun vine cu vești bune în sectorul banilor, anunțând o perioadă favorabilă câștigurilor semnificative. Racii pot demara diferite activități care, deși nu îi atrag peste măsură, le pot asigura câștiguri însemnate. Din punct de vedere al sănătății, este posibil să se confrunte cu senzația de picioare grele. Totodată, este favorizată dezvoltarea varicelor.

LEU

Viața de cuplu ar putea fi destul de agitată în această săptămână dacă Leii nu vor reuși să-și păstreze calmul. Venus este favorabilă comunicării și rezolvării problemelor de cuplu, cu condiția ca acești nativi să-și petreacă timpul cu partenerii de cuplu în loc să piardă vremea prin oraș, pe la evenimente lipsite de importanță. Atenție la cheltuieli! Saturn pare să le fi pus gând rău banilor Leilor. Dacă vor continua să arunce banii pe fereastră, acești nativi se vor vedea cât de curând în situația de a sta cu buzunarele goale sau de a se împrumuta. Iar Leii detestă să se îndatoreze. Din punct de vedere al sănătății, în această săptămână vor alterna tonusul ridicat și oboseala. Sfatul nostru pentru acești nativi ar fi să se ocupe mai mult de ei înșiși și să respingă tot ce este nociv.

FECIOARA

Cuplurile în care se găsește o Fecioară nu vor avea o săptămână ușoară. Poate doar dacă acestea vor înceta să pună pe primul loc probleme lor și să le ignore pe cele al partenerului. Nativii singuri vor fi preocupați de găsirea sufletului pereche mai degrabă decât de plăcerile fizice. Din punct de vedere financiar, este o perioadă favorabilă câștigurilor, așa că Fecioarele pot avea surpriza unor câștiguri importante și neașteptate. Își pot încerca norocul la loto și la loz în plic. Fecioarele sunt tentate să mănânce mai mult pe fond nervos, iar acest lucru va avea consecințe nefericite nu doar asupra siluetei, dar mai ales asupra aparatului digestiv.

BALANȚA

Săptămâna se anunță benefică pentru nativii singuri, care își pot întâlni acum, după îndelungi căutări, sufletul-pereche. Dacă acești nativi încearcă de ceva timp să achiziționeze o locuință, au șanse mari ca în această perioadă să găsească una pe gustul și pe buzunarul lor. În sectorul sănătății, Balanțele sunt predispuse crizelor de nervi. Un bun început pentru a evita nervozitatea ar fi renunțarea, pentru o perioadă, la carnea roșie, la alcool, la ceaiul verde și la cafea.

SCORPION

Săptămână plină pentru nativii singuri. Aceștia au șanse mari să înceapă să vadă cu alți ochi o persoană cu care, până nu de mult, s-au aflat într-o relație de prietenie. În sectorul banilor, sunt favorizați nativii care au încercat să facă împrumuturi, căci Mercur îi va ajuta să le obțină. Cu un amestec de influențe pozitive și negative, Scorpionii se vor bucura, în general, de o sănătate bună. La unii nativi, sunt posibile probleme de tract intestinal. De aceea, recomandarea noastră ar fi să privilegieze alimentele bogate în magneziu – cereale, pâine integrală, mere.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii care au deja un partener de viață vor simți în această săptămână că viața de cuplu renaște. Optimiști, afectuoși, siguri pe ei, acești nativi vor redeveni persoanele de care partenerii lor s-au îndrăgostit. Luna predispune la cheltuieli impulsive, pe care Săgetătorii le vor regreta la scurt timp după ce le-au făcut. Pentru a rezista tentației de a arunca banii pe nimicuri, aceștia ar trebui să se gândească la sfârșiturile de lună dificile și demoralizante, care nu le sunt deloc străine. Săgetătorii ar putea profita de prezența planetei Marte care le va fi favorabilă și ar putea începe o cură de slăbire, combinată cu un program de odihnă bine pus la punct, pentru a reveni la forma de altădată. Atenție la managerierea volumului de muncă, căci o proastă organizare ar putea sta la baza unor crize de nervi serioase.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta nu este favorabilă armoniei în cuplu. Capricornii ar trebui să-și supravegheze limbajul și să se gândească de două ori înainte de a deschide gura pentru că nu e exclus să-și jignească partenerul. Nici în sectorul banilor astrele nu sunt prea generoase cu Capricornii. Banii vor fi insuficienți și cu adevărat grav este faptul că acești nativi ar putea intra în afaceri ilegale fără voia lor. De aceea, recomandarea noastră ar fi să nu se bazeze prea mult pe instinct de această dată, pentru că instinctul i-ar putea înșela. Din punct de vedere al sănătății, Capricornii ar trebui să acorde atenție nivelului ridicat de colesterol și să limiteze consumul de alimente bogate în grăsimi.

VĂRSĂTOR

O perioadă destul de agitată pentru viața sentimentală a Vărsătorilor care nu și-au găsit încă jumătatea. Nativii de ambele sexe vor resimți din plin lipsa unui suflet pereche și vor suferi mult din această cauză. Configurația astrală din această săptămână prevestește probleme financiare în viitorul apropiat, generate de cheltuieli importante și, uneori, neprevăzute. Din fericire, în sectorul sănătății totul este aproape perfect. Ca să-și mențină forma bună și tonusul din momentul de față, Vărsătorii ar putea acorda ceva mai multă atenție modului de alimentație. Limitarea consumului de zahăr și privilegierea fructelor ar fi primul pas.

PEȘTI

O săptămână favorabilă vieții de cuplu, grație prezenței planetei Venus, garanta momentelor de fericire. Planeta Mercur le rezervă câteva surprize nativilor singuri, viața sentimentală a acestora luând o turnură neașteptată. În ce privește banii, s-ar părea că Peștii au ceva noroc în această săptămână. Sunt posibile câștiguri, însă unii nativi sunt tentați să-și asume niște riscuri mari, cum ar fi jocurile de noroc, unde ar putea înregistra pierderi importante. Marte își face simțită prezența aducând o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. Este o perioadă ideală pentru recuperare, la capătul căreia Peștii vor avea un tonus ridicat și o energie de invidiat. Atenție, însă, la excesele alimentare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop