Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 1-7 iunie 2015

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 1-7 iunie:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, Berbecii se vor bucura de influența pozitivă a Lunii, benefică atât nativilor care formează un cuplu, cât și celor singuri. Totuși, există și pericolul ca nativii singuri să se îndrăgostească de persoane care să nu le împărtășească sentimentele. În sectorul banilor, situația nu este prea roz. Totuși, aceasta are șanse să se redreseze în această perioadă dacă nativii nu vor mai arunca banii pe tot felul de lucruri inutile. Atenție la manevrarea sculelor! Există un risc crescut de accidentare, mai ales la nivelul mâinilor. Starea de nervozitate din aceste zile tinde să devină permanentă.

TAUR

Ideal ar fi ca acești nativi să nu creadă toate promisiunile partenerului de viață, pentru că riscă să fie dezamăgiți. Această recomandare este cu atât mai valabilă în cazul nativilor singuri, care cred că și-au găsit jumătatea. Sectorul banilor este bine aspectat, mulți Tauri reușind, în această săptămână, să intre în posesia unor sume importante. Din punct de vedere al sănătății, reprezentanții acestei zodii vor deborda de vitalitate. Recomandarea noastră este să vă consumați energia în activități sportive, care fac bine și la trup, și la minte.

GEMENI

Pasiunea și tandrețea își fac din nou loc în cuplurile în care există un nativ al zodiei Gemeni. Sectorul relațiilor celor singuri este și el foarte bine aspectat, motiv pentru care aceștia ar trebui să fie cu ochii în patru pentru a fi siguri că nu pierd acest tren. Din punct de vedere al situației financiare, n-ar fi rău dacă Gemenii și-ar cumpăra câteva lozuri sau ar juca la Loto. Sunt șanse mari de câștiguri. Atenție la apetitul crescut! Gemenii au tendința să ingereze cantități mai mari de alimente decât de obicei, nu atât de foame, cât mai ales de poftă. La sfârșitul săptămânii ar putea avea neplăcuta surpriză de a constata că au cu 2-3 kg în plus, ca să nu mai pomenim și despre indigestie sau despre problemele de tranzit intestinal.

RAC

În cuplu, Racii s-ar putea să aibă parte de niște scene de gelozie neașteptate din partea partenerului. Racii singuri sunt preocupați, în această săptămână, în special de sectorul profesional, și vor lăsa pe locul secund dorința de a-și găsi sufletul pereche. Astrele susțin interesele financiare ale Racilor și îi predispun la investiții profitabile. Nu ar trebui să rateze această șansă. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi sunt predispuși la crize de nervi, pe care și le-ar putea controla ceva mai bine dacă ar renunța măcar temporar la excitanți de tipul cofeinei, alcoolului sau tutunului. Există multe alte plăceri în viață care nu doar că sunt inofensive, dar și revigorante.

LEU

În această perioadă, Mercur formează un aspect pozitiv pentru viața cuplurilor. Asta cu condiția ca Leii să nu facă niciun fel de presiune asupra partenerilor de viață. Leii singuri pot întâlni persoane care să le placă la prima vedere, însă trebuie să fie extrem de precauți pentru că există șanse mari ca acestea să fie sub nivelul intelectual al acestor nativi. În sectorul banilor, sunt favorizate investițiile, care, în timp, vor duce la îmbunătățirea situației financiare. Din punct de vedere al sănătății, Leii vor avea ceva de furcă cu sistemul digestiv pentru că nu se vor putea opri la timp din a gusta din toate deliciile care îi tentează în această săptămână.

FECIOARA

În această săptămână, în viața cuplurilor pot apărea anumite neînțelegeri cu rădăcini în trecut, însă acestea pot fi clarificate înainte de a se transforma în adevărate conflicte cu puțină bunăvoință și comunicare din partea ambilor. Cei singuri nu vor mai tolera jumătățile de măsură, ci vor vrea totul de la un potențial partener de viață. Nu sunt excluse însă dezamăgirile. Situația financiară a Fecioarelor nu va fi prea strălucită în această săptămână, însă, din fericire, nu va avea consecințe dezastruoase întrucât acești nativi vor ști să facă sacrificiile necesare. Tandemul Marte-Jupiter le va oferi acestor nativi energie și dinamism de care ar fi bine să profite. Nu abuzați de condimente, căci sistemul vostru digestiv va cam avea de suferit.

BALANȚĂ

Tandrețe, pasiune, romantism și o comunicare foarte bună… acestea sunt cadourile astrelor pentru Balanțe în această săptămână. Nativilor singuri, această săptămână le poate aduce alături o persoană compatibilă din toate punctele de vedere cu care, nu peste mult timp, ar putea forma un cuplu. Norocul la bani este un lucru care li se întâmplă doar altora, asta ar putea gândi Balanțele în aceste zile. Într-adevăr, este o perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar, dar fără consecințe dezastruoase pe termen lung. În sectorul sănătății, există riscul apariției unor probleme hepatice sau cardiovasculare. Din acest motiv, bine ar fi să renunțați temporar la alimentele bogate în grăsimi.

SCORPION

Această perioadă, plasată sub auspiciile planetei Venus, va fi una favorabilă vieții de cuplu, aducând ameliorarea semnificativă a relației acolo unde fuseseră probleme. Totuși, cuvintele cu subînțeles, apropourile nu vor fi bine înțelese și, deci, nici tolerate de unii Scorpioni, iar de aici până la discuții în contradictoriu nu e decât un pas. Sectorul financiar este bine aspectat, fiind favorizate câștigurile considerabile. Așa că dacă nu ați făcut-o până acum, este cu siguranță timpul să jucați la Loto. Din punct de vedere al sănătății, există riscul apariției de probleme cu stomacul, de aceea n-ar fi rău să luați o mică pauză de la mâncărurile grase, foarte picante, de la băuturile acidulate sau alcoolice.

SĂGETĂTOR

În sectorul dragostei, este de remarcat armonia care va caracteriza cuplurile în care se află un Săgetător. Totuși, mai mult ca niciodată, acești nativi vor simți nevoia unor momente în care să fie doar ei cu ei, fără partenerul de cuplu. Astfel de momente sunt, de obicei, benefice relației. Nativilor singuri le stă mintea la o anumită persoană și n-ar fi rău s-o caute și să încerce să reia legătura cu ea. În sectorul financiar, Săgetătorii sunt predispuși la cheltuieli destul de mari, și asta pentru că nu-și refuză capriciile. Unele dintre ele se vor dovedi însă în curând inutile. Atenție la sănătate! Sunt posibile probleme hepatice din cauza exceselor alimentare.

CAPRICORN

Temerile, ezitările, lipsa de comunicare ce existau de ceva vreme în cuplurile acestor nativi vor fi anihilate în această săptămână. Nativii singuri vor avea tendința să înceapă o relație mai degrabă din amuzament decât din dorința de stabilitate. În sectorul banilor, se prevăd câștiguri importante,… dar și cheltuieli la fel de importante și de neprevăzute. Atenție la carențele de calciu și de fosfor din alimentație, care pot împiedica buna funcționare a organismului. Din acest motiv, Capricornii ar trebui să privilegieze consumul de lactate, cereale, legume, fructe uscate.

VĂRSĂTOR

O săptămână plină de pasiune pentru nativii acestei zodii. Partea mai puțin plăcută este că această pasiune i-ar putea împiedica să se concentreze cum trebuie la locul de muncă. Prezența lui Uranus în această zodie invită la prudență în tranzacțiile comerciale, vânzări sau cumpărări, întrucât este o zonă presărată cu tot felul de piedici. Totodată, acești nativi vor avea tendința să negocieze mai mult decât o fac în mod obișnuit. Atenție la sănătate! Somnul insuficient, principalul vinovat de crizele de nervi din această săptămână, n-are cum să le aducă nimic bun acestor nativi și ar trebui găsită urgent o soluție pentru remedierea problemei cu somnul.

PEȘTI

O viață de cuplu armonioasă și multe surprize din partea partenerului, acesta este cadoul astrelor pentru Pești în această săptămână. Cât despre nativii care nu și-ai găsit încă jumătatea, ei  se vor afla sub protecția triadei Soare, Jupiter, Saturn, care va favoriza întâlniri surprinzătoare și relații durabile. Această săptămână este favorabilă investițiilor în lucruri utile pentru casă, dar și eventualelor împrumuturi bancare. Grație aspectului favorabil format de planeta Marte, Peștii vor fi în cea mai bună formă fizică și psihică. La serviciu, sunt posibile schimbări la care nu se așteaptă nimeni, însă de bun augur pentru acești nativi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop