Ce studii are de fapt Mihai Petre? „Pasiunea este motorul care te face să ai succes”

Recent, într-un interviu oferit publicației Libertatea, Mihai Petre a dezvăluit ce studii a urmat el de fapt, dar și către ce alt domeniu s-ar fi orientat dacă nu ar fi făcut carieră în dans sportiv.

Ce studii are de fapt Mihai Petre? „Pasiunea este motorul care te face să ai succes”

„De cele mai multe ori, eu aleg cu sufletul. Am fost un tip orientat către pasiune și cred că pasiunea este motorul care te face să ai succes într-un domeniu sau altul.

Deși am terminat Științe Politice și meseria mea este de analist politic, eu aș fi mers către actorie. Este o pasiune mai veche, am avut șansa să lucrez în acest domeniu și mi-aș dori să repet experiența.

Am învățat despre actorie, am lucrat, cred că aș fi făcut și facultatea de profil dacă nu eram atât de ocupat cu dansul la acel moment.”

Mihai Petre, despre mariajul lui: „Cred că respectul este foarte important”

În același interviu, întrebat care este secretul mariajului său de peste 11 ani, dansatorul și omul de televiziune a răspuns:

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie.

Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”.

Întrebat dacă au în plan să-și mărească familia, Mihai Petre a adăugat: „Nu facem astfel de planuri, așa că voi spune – ce va fi, va fi!”.

Jobul în același domeniu, un avantaj sau un dezavantaj pentru cupluri? Ce spune Mihai Petre?

„Din punctul meu de vedere este un avantaj deoarece ne înțelegem mai bine problemele de la serviciu.

Aud des cupluri care au probleme de comunicare pe acest subiect deoarece nu își înțeleg foarte bine meseria. Noi înțelegem perfect meseria celuilalt!”

Mihai (40 de ani) și Elwira Petre (37 de ani) au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 6 ani, și Ariana Ilinca, în vârstă de un an.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare? „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete