Ce spune numărul casei despre cei care locuiesc acolo?

Numărul caseiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Numărul casei în care locuim ne influențează mai mult sau mai puțin parcursul în viață.

Este important să cunoaștem energia purtată de numărul respectiv pentru a vedea dacă aceasta coincide cu dorințele noastre.

Numărul casei se obține însumând cifrele din care acesta este compus. Să zicem, spre exemplu, că locuim în apartamentul cu numărul 27, atunci numărul locuinței noastre va fi 2+7=9.

În cazul în care numărul conține o literă, litera va fi transformată în cifră. Să zicem că locuim în apartamentul 34T, numărul locuinței noastre va fi 3+4+20=27=2+7=9.

Lista literelor transformate în numere în GALERIA FOTO de mai sus!

Pentru o analiză complexă, pot fi luate în calcul numărul străzii, numărul blocului, scara, numărul destinului nostru, și așa mai departe.

Ce spune numărul casei despre cei care locuiesc acolo?

În platoul emisiunii Vorbește Lumea, numerologul Ioana Bruștean a vorbit despre vibrația acestor numere.

Numărul #1

„Numărul 1 este un soare. Este energie masculină. Asta înseamnă că în acea casă bărbatul chiar trebuie să fie capul familiei.

Unul este lider. Vecinii se raportează la acei oameni care locuiesc în apartamentul/casa cu vibrația acestui număr. În general este o casă care ne îndeamnă la acțiune.”

Numărul #2

„Aici vorbim de mai multă emoție. Aceasta este casa femeii. Este o casă în care ne simțim foarte bine mergând în vizită.

Ne atrage ca un magnet. Ne ducem ca la psiholog. Ne place să povestim. Pentru cei care locuiesc în această casă este important să-și verifice permanent starea emoțională.

Ideal pentru tinerii căsătoriți, atunci când merg în luna de miere, este să stea într-o cameră cu vibrația 2.”

Numărul #3

„La 3 avem nevoia de a cunoaște, de a învăța permanent. E un loc ideal pentru copii, adolescenți, pentru studenți.

Ei au această capacitate de a asimila mai ușor informație nouă. Altfel, este destul de mult zgomot și dezordine. Lucrurile sunt tare împrăștiate la numărul 3.”

Numărul #4

„La 4 vom găsi gospodari. Oameni care se preocupă tot timpul de casa lor, de ordine, de curățenie. Avem o femeie gospodină. Cu siguranță vom găsi mâncare gătită. Dar, putem avea tendința de a munci prea mult.”

Numărul #5

„La 5 sunt oamenii mai liber, nonconformiști, artiști. Despre oamenii de la 5 se cam bârfește pentru că ei tot timpul dau petreceri, socializează, le vin prieteni sau călătoresc foarte mult. Stilul lor de viață este un pic mai liber. Nu se preocupă atât de mult de gospodărie. Mare atenție la tot ce ține de foc în casa cu numărul 5.”

Numărul #6

„Casa ideală pentru familie. Trebuie respectată noțiunea de familie. Aici este vorba despre confort, despre tradiții, despre principii. Este o casă în care apar copii și în care simțim că este un cămin.”

Numărul #7

„La 7 se întâmplă de multe ori să locuiască persoane singure, înainte de căsătorie sau poate după un divorț. Este o casă foarte bună pentru studiu, pentru introspecții.

Mare atenție la mirosuri. În momentul în care miroase urât într-o astfel de casă, e clar că oamenii de acolo nu se simt bine și au anumite probleme în viața lor.”

Numărul #8

„La 8, vorbim de o casă puțin justițiară. Ne aduce capacitatea de a face multe lucruri, ne aduce putere, bani.

Însă dacă nu vrem să facem bani corect, moral, apar imediat autoritățile la ușă. Pedeapsa vine mult mai repede.”

Numărul #9

„La 9 vorbim de o casă în care ne cam transformăm. Trebuie să trecem la un alt nivel în viața noastră. În special calitativ.

Este o casă în care cei în vârstă se simt bine când sunt la pensie. Este o casă matură, destul de echilibrată și e foarte important să ne analizăm în ea.

Cine suntem noi, ce am realizat în viața noastră, și să nu mai ținem lucruri care nu ne sunt de folos, învechite.

Nici obiecte, dar nici convingeri, atașamente, pentru că ni se cere să ne transformăm. Să fim mai buni, mai altruiști. Să-i ajutăm pe ceilalți chiar dacă noi suntem tineri.”

Pentru fiecare persoană poate fi adunat numărul destinului cu numărul locuinței pentru a vedea cum ne simțim noi în casa respectivă.

Foto: Shutterstock.com

Citește și:

Numerologie. Previziuni pentru 2020 în funcție de numărul personal

Oamenii născuți în numărul 3 au calități de valoare pe care puțini le dețin

Ce semnificație are numărul 2 în numerologie. Vei descoperi secrete interesante despre viața ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate