Ce spune Dana Budeanu după ce s-a zvonit că se căsătorește cu Andrei Hrebenciuc. A transmis un mesaj ironic

De câteva luni se zvonește că Dana Budeanu ar avea o relație cu Andrei Hrebenciuc și, mai mult decât atât, că cei doi s-ar căsători în curând. După aceste zvonuri, vedeta a transmis un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu a transmis pe Instagram că „ Nu se mărită', publicând alături și câteva citate, precum: 'Nu candidez! Deci nu mă mărit', 'Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale', 'Numa amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict'.

Playtech.ro a scris că Dana Budeanu (43 ani) și Andrei Hrebenciuc (37 ani) își vor reuni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia va fi una restrânsă, cu doar 40 de perechi. Mulți au considerat că ar fi posibilă căsătoria, deoarece Dana Budeanu este divorțată de opt ani, iar Andrei Hrebenciuc a terminat căsnicia cu Irina Noapteș în 2020, după 6 ani de mariaj.

Dana Budeanu a transmis pe Instagram că „ Nu se mărită', publicând alături și câteva citate, precum: 'Nu candidez! Deci nu mă mărit'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu o bună perioadă de timp, Dana Budeanu spunea că nu crede în divorț. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie.

Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi', declara Dana Budeanu.

Vedeta are două fete, două gemene din relația cu Radu Budeanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete