Ce spune Dan Negru despre salariul lui ca profesor la Universitatea din București. Prezentatorul predă jurnalism

Chiar dacă prezintă două emisiuni de succes la Kanal D, Dan Negru are timp și pentru alte activități. Impact.ro scrie că prezentatorul este și profesor de jurnalism la Universitatea din Timișoara, acolo studenții îi spun „domnul profesor'.

„Adresarea de «Domnule profesor» mă încurcă cel mai mult, dar înțeleg că ăsta e respectul care trebuie acordat mediului universitar și celor care predau acolo cu normă întreagă.

Sper că mă percep ca pe unul de-ai lor, pentru că dincolo de teorie încercăm să construim și exerciții practice. Dar ca să ajungi la practică, e obligatoriu să treci prin teorie', a dezvăluit Dan Negru, care primește și salariu de la Universitate. Cel mai mult îl bucură însă întâlnirile cu studenții.

dan-negru-profesor-de-jurnalism-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

„Merită, oricât s-ar câștiga, pentru că nimeni nu-ți dă energie mai multă decât o sală de studenți cu care poți să dialoghezi. E cel mai bun tratament antiîmbătrânire. L-am descoperit târziu, dar mă bucur că într-un final am descoperit rețeta anti-age!', a mai explicat el.

Despre „Tu urmezi', emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D

Tu urmezi!' este un format internaţional revolutionar prin continutul inedit, combinaţie de enternainment şi concurs de cultură generală (original: Next One'), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013.

Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc.  Din toamnă, şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainmentului românesc, Dan Negru.

„Este un game-quiz, mai degrabă și asta nu înseamnă că “Jocul cuvintelor” intra în pauza. Nu, el are drumul lui acolo. Dar vine “Tu urmezi”” care are are de toate și game și quiz, are premii mari, cultura generala.

Aici, când ratezi vine altul. Sunt așteptați oameni din toate categoriile. Nu e public diferit, a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru wownews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete