Ce spune Catinca Roman despre sora Oana, după conflictul despre mama lor: „Ea repetă un tipar familial toxic”

Conflictul dintre Oana Roman și Catinca Roman continuă. Cele două surori și-au adresat din noi cuvinte prin intermediul presei, căci ele nu mai vorbesc, nu mai au acum o relație așa de bună ca înainte.

Oana Roman a acuzat-o pe sora Catinca că nu a mers deloc de mai bine de șase luni de zile să o vadă pe mama lor, Mioara Roman, care e internată la un centru de recuperare. Ea a justificat că nu a mers pentru că nu trece printr-o perioadă bună, e în depresie.

„Dacă nu mă presa la modul acesta Oana, poate că până la urmă, când îmi mai reveneam, eu chiar mă duceam s-o văd pe mama! Dar mie chiar nu-mi place să fiu presată, urăsc asta!', s-ar fi confesat Catinca Roman, unor prieteni foarte apropiați, conform Click.

„A vrut Calina să meargă s-o vadă pe mama, pentru că eu, una, nu eram deloc în stare din cauza depresiei, dar i-am zis că mai bine nu! Mama nu e într-o stare deloc bună, acesta este adevărul! Nu vreau să o vadă Calina așa!, a mai spus Catinca.

Auzind acestea, Oana Roman a răbufnit: „Subiectul ăsta, cu Catinca, eu chiar nu vreau să-l mai comentez. Nu mă mai întrebați! Am zis ce am avut de zis. Și, punct! E caz închis pentru mine, gata!'.

catinca-oana-si-mioara-romanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Chiar dacă cele două surori nu au o relație bună acum, Catinca Roman a avut de spus cuvinte frumoase la adresa Oanei. „Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred ca a fost si o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare.

Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor. Oana e o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică', a explicat ea pentru Cancan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete