Ce spune Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la cheie”, la un an de căsnicia cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale: „Bogdan e…”

Adela Pârvu e arhitect, ea a lucrat o perioadă de timp și la „Visuri la cheie', emisiunea difuzată pe Pro TV. În pandemie, ea a divorțat de soțul ei alături de care are doi copii, și s-a și recăsătorit. Pe actualul l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

Într-un interviu pentru playtech.ro, ea a lăudat relația lor. Actualul soț al Adelei Pârvu este antreprenor, are afaceri chiar și în construcții. „Cu ajutorul terapeutei mi-am dat seama ca Bogdan e persoana potrivită. Acum lucrăm împreună și e mult mai ușor.

El era antreprenor și avea mai multe afaceri, inclusiv în construcții. Lucrurile nu au fost așa simple cum par, adică ne-am cunoscut pe rețele și ne-am căsătorit. Eu îmi dădusem deja seama că era ceea ce căutam. Și acum merg la terapie, după divorț. Pot spune că am făcut alegerea potrivită. Că ne înțelegem perfect', a explicat arhitecta.

adela-parvu-sot-matrimoniale-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ce a divorțat Adela Pârvu de tatăl copiilor ei

Anul trecut, în toamnă, s-a aflat că arhitecta a pus punct mariajului ei. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Adela Pârvu a spus care au fost motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale. Faptul că nu mai era fericită alături de partenerul de viață, dar și diferența mare de vârstă dintre ei a făcut-o pe aceasta să ceară divorțul. „Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți. Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză.

Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult', a spus Adela Pârvu în emisiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete