Ce spun sprâncenele tale despre tine

Știm cu toții că ochii sunt 'oglinda sufletului', însă nu doar ochii pot vorbi despre adevăratul tău caracter. Și sprâncenele pot oferi informații prețioase despre personalitatea ta. Află ce spun sprâncenele tale despre tine!

sprancene-1

 foto femeie frumoasă via Shutterstock

Forma sprâncenelor

Curbate

Sprâncenele curbate aparțin de obicei persoanelor (în special femeilor) creative, care se bazează foarte mult pe propria imaginație, destul de bogată, de altfel. Persoanele cu acest tip de sprâncene au joburi unde se pot exprima liber. Au personalități plăcute și sunt sociabile.

sprancene-2

foto sprâncene curbate via Shutterstock

Drepte

Femeile care își poartă sprâncenele drepte sunt de obicei persoane cu multă încredere în sine, care nu se tem să spună ceea ce gândesc și ce își doresc cu adevărat – desigur, cu respect și diplomație. Femeile cu sprâncene drepte mai au laturi masculine pronunțate.

sprancene-3

foto sprâncene drepte via Shutterstock

Unghiulare

În general sunt femei delicate și conservatoare, care nu vor să își dezvăluie secretele cu ușurință și tuturor. Sunt tăcute și liniștite, dar perspicace. Uneori pot fi foarte încăpățânate.

sprancene-4

foto sprâncene unghiulare via Shutterstock

Tipul sprâncenelor

Groase

Un exces de masculinitate determină purtarea sprâncenelor groase. Iar dacă firele de păr din sprâncene sunt lucioase, acest fapt arată o energie sexuală pronunțată.

Subțiri

Sprâncenele subțiri denotă o personalitate feminină, șarmantă. Femeile cu sprâncene subțiri au o natură delicată, însă nu te lăsa păcălit: sunt puternice atunci când este necesar.

Sprâncene joase sau înalte?

Sprâncenele înalte arată că femeia este o visătoare. Aproape mereu cu capul în nori, își imaginează că viața merge minunat. Uneori este bine să vezi mai mult părțile bune!

Pe de altă parte, o femeie cu sprâncenele joase sunt foarte atente la detalii și de multe ori își acordă mai multă atenție lor, decât celor din jur.

Sprânceana dreaptă și controlul în relațiile de cuplu

Se spune că îți poți da seama cine deține controlul într-o relație uitându-te la sprâncenele celor doi iubiți. Dacă sprânceana dreaptă a femeii este mai ridicată, atunci ea deține controlul. Dacă sprânceana dreaptă a bărbatului este mai ridicată, atunci el comandă în relația de cuplu.

Ce poți schimba modificând forma sprâncenelor

Dacă îți subțiezi sprâncenele, ai șanse mai mici să fii angajată pe un post bine plătit, iar dacă îți faci sprâncenele mai curbate decât de obicei, atunci energia ta va prinde o notă mai feminină.

Proporția ochi-sprâncene este foarte importantă: dacă ai ochii mari, și sprâncenele trebuie să fie pe măsură. Se mai spune că dacă nu sunt bine proporționate sprâncenele cu ochii, anumite aspecte din viața ta ar putea fi dezechilibrate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete