Ce spun femeile: sunt sexy bărbații cu chelie? DA sau NU?

Are un bărbat cu o chelie strălucitoare aceeași alură seducătoare ca unul cu un păr bogat? Ce cred două dintre cititoarele Avantaje, Nicoleta Mariș din București și Daniela Popa din Brașov. Sunt sexy bărbații cu chelie? DA sau NU?

DA!
Bărbații cu chelie au mai mult testosteron

‘Soțul meu avea foarte mult păr când l-am cunoscut, dar la vârsta de 30 de ani a început să îl piardă, fapt care nu a deranjat însă pe niciunul dintre noi. De fapt cred că arată mai bine acum fiindcă s-a maturizat și a devenit un bărbat încântător, încrezător și sexy.
Sex-appeal-ul nu ține numai de aspectul fizic, ci și de comportament și de felul în care se menține. Tocmai de aceea n-am fost niciodată obsedată de aspectul fizic. Toți o să ajungem cu riduri și foarte puțin păr într-o zi și aș prefera să îmbătrânesc cu un om care are o personalitate plăcută decât cu unul care s-a bazat toată viața pe aspectul oferit de părul lung și încearcă să-și ascundă acum peticul de chelie cu o tunosare din aceea obraznică în care părul este crescut lung pe o parte și pieptănat apoi peste partea golașă a capului.
Cred că Ninel arată bine pentru că e fericit cu mine și se simte bine în propria piele. Nu ai nevoie de păr când ești genul acela de om. Uitați-vă la Bruce Willis, Vin Diesel și Andre Agassi. Poate să zică cineva că nu emană sex appeal?
Se spune că bărbații cu chelie au mai mult testosteron și sunt sigură că soțul meu ar fi de acord, iar eu cu siguranță nu am nici o nemulțumire.
Un volum mare de păr arată bine atunci când ești tânăr, dar o dată ce se grizonează, cred că cu cât e mai puțin, cu atât mai bine. Dacă este foarte scurt sau lipsește de tot, nu atrage atenția. Când zărești o persoană cu părul grizonat, ai un șoc și te gândești Uite un om în vârstă', iar o dată ce devine alb, ei bine, pare că strigă vârsta a treia'. Desigur există opțiunea să îl vopsești, dar aș prefera un bărbat chel unuia care stă săptămnal aplecat peste cadă, cu un prosop în jurul gâtului, purtând mănuși de cauciuc. Și probabil că dacă Ninel ar mai fi avut încă o groază de păr, ne-am fi certat pe vopsea. Cât despre bărbații care folosesc geluri și poțiuni pentru păr, urăsc acest obicei. Nu mi se pare foarte masculin. Soțul meu nici nu are nevoie să folosească un pieptăne, iar cheltuielile lui pentru stilizarea părului sunt zero, din moment ce mă lasă pe mine să îi tund puținul care i-a mai rămas în laterale, cu mașina de tuns.
Îmi place ca eu să fiu cea care cheltuiește o avere pe hairstyling și căreia îi ia ore bune să se pregatească pentru o ieșire. Bărbații încrezuți nu sunt sexy. Sunt prea îndrăgostiți de ei înșiși ca să te observe și pe tine.
Părul capilar la bărbați nu e tocmai în top-ul listei mele de priorități. Prefer să aibă proprii dinți. Sau inteligență. Sau mai bine amândouă.’

NU!
Dacă părul unui bărbat cade, ce altceva este pe cale să se împuțineze?


‘O tunsoare bună e ca un costum scump pentru un bărbat. Face o mare diferență. Unul dintre lucrurile care m-a atras la soțul meu a fost tunsoarea lui cool. Dacă ești chel, trebuie să fii foarte arătos ca să compensezi lipsa de păr.
Cheliile nu sunt atractive deloc. Sunt denivelate, pistruiate și stau deasupra unui strat de grăsime a gâtului, adică tot ce nu vreau să văd. Și să nu uităm de arsurile solare, deoarece cheliile sunt adesea bronzate, fapt care duce la cojire și decojire!, adica unul dintre cele mai ne-atractive lucruri.
Și să nu mă pornesc vorbind despre transpirație, care pe un cap chel este evidentă și
neatrăgătoare. Toată lumea transpiră, dar aș prefera să văd un bărbat cu păr umed decât unul cu broboane de sudoare peste tot.
Bărbatul perfect are păr capilar. Mereu a fost așa. Fetițele mici citesc povești despre prinți cu păr frumos, des și sănătos călare pe un armăsar alb. Doar Shrek apare chel cu un măgar. Râdem noi de el, dar cine ar vrea să sfârșească căsătorindu-se cu Shrek? Când văd un bărbat cu foarte mult păr, vreau să îmi trec degetele prin el, cât despre unul chel… cu siguranță nu vreau să fie primul lucru pe care să îl văd dimineața lângă mine.
Părul este și un semn de tinerețe și virilitate. Dacă părul unui bărbat cade, ce altceva este pe cale să se împuțineze? Apoi chelia te și îmbătrânește. Uită-te la Prințul William. Multe femei au avut un frison văzând pozele acelea crude' ale vârfului capului său când s-au căsătorit la Westminster Abbey. Pare mai în vârstă decât e, iar acum fratele lui Harry, care are o groază de păr, este cel sexy.
Poate femeile le spun partenerilor lor al căror păr a căzut că bărbații cu chelie sunt sexy, dar cred că e o minciună de complezență. Niciun bărbat nu vrea să își piardă părul. Dacă voiau, nu mai existau sute de produse pe piață care susțin că vindecă pierderea părului, sau o gamă întreagă  de peruci de vânzare. Și nu cred că Wayne Rooney ar fi cheltuit milioane pe un transplant de păr din plăcere.
Oricum în ciuda milioanelor lui Rooney, va fi mereu tipul chel, pentru că indiferent de cât de bogat ești, banii nu îi pot cumpăra unui bărbat un păr sănătos. E de neprețuit.’

foto: pexels.com

Citește și:

Arome afrodisiace care îți îmbată simțurile

Tu crezi că ai un job nasol? Iată ce sunt obligate să facă femeile din Japonia la serviciu!

Iată ce se spune despre căsătorie… o să rămâi șocată!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dragoste & Sex