Ce simpatic este Prințul George! Astăzi împlinește 8 ani!

Pe 22 iulie, prințul George de Cambridge, fiul lui Catherine și al lui William, împlinește 8 ani, motiv de sărbătoare în Casa Regală.

De altfel, așa cum ne-a obișnuit, ducesa de Cambridge, Kate, a postat cu o seară înainte cea mai recentă poză cu George. Pasionată de fotografie, mama lui George i-a surprins cel mai frumos zâmbet celui mai mare dintre copii. Încă de la naștere, George a cucerit milioane de inimi. Iar pe măsură ce a crescut, reacțiile sau replicile sale au fost motive de amuzament sau de întristare la nivel mondial. Cea mai recentă poză a fost cea în care micul George era foarte dezamăgit de rezultatul finalei Campionatului European de Fotbal, când Anglia a pierdut. De altfel, părinții publică imagini noi cu ocazia fiecărei aniversări a celor trei copii ai lor.

Reacțiile celor care urmăresc paginile de socializare ale ducilor de Cambridge au fost legate, în mod special, de asemănarea dintre George și prințul William: „ce seamănă cu tatăl lui!', a comentat cineva. „Ce poză frumoasă, ca-ntotdeauna, de la Ducesă. Ce mare pare George', a zis altcineva. „O, Dumnezeule, ce seamănă cu tatăl lui… și cu bunica. La mulți ani, tinere Prinț!

Al treilea în succesiunea la tron

Prințul George de Cambridge este primul nepot al Prințului Charles și a treia persoană în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunic și tată. El  mai are o soră, Charlotte, cu doi ani mai mică, și un frățior, mezinul familiei, Louis, care a împlinit anul acesta 3 ani.

Nașterea lui George a marcat un moment important pentru regalitate: trei generații de moștenitori direcți la tron sunt în viață în același timp. Acest lucru s-a mai întâmplat cu mult timp în urmă, între 1894 și 1901, în ultimii șapte ani de domnie ai reginei Victoria.

Citește și: Meghan Markle a scris o carte pentru copii

Foto: Instagram

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro