Ce semnificație are brățara pe care prințul Harry o poartă tot timpul la mâna dreaptă

ce semnificație are brățara pe care prințul Harry o poartă tot timpul la mâna dreaptăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fiecare dintre noi are obiecte la care ține foarte mult, cu valoare sentimentală însemnată. Prințul Harry nu face nici el excepție. Este vorba despre o brățară pe care actualul Duce de Sussex o poartă de peste 20 de ani la mâna dreaptă și de care nu se desparte nici în ruptul capului.

Descoperă ce semnificație are brățara pe care prințul Harry o poartă tot timpul la mâna dreaptă.

Dubla semnificație a brățării pe care Prințul Harry o poartă de peste 20 de ani

Conform www.hellomagazine.com, brățara de argint de inspirație etnică i-a fost dăruită prințului pe când acesta avea 13 ani și are o dublă semnificație. Într-un interviu mai vechi acordat revistei “Town and Country”, prințul mărturisea că, după moartea mamei sale, în 1997, prințul Charles a luat decizia de a-și duce copiii în Africa, gândind că, în acest fel, micuții ar fi putut trece mai ușor peste nefericitul eveniment. A primit această brățară în Africa, însă păstrează secretul asupra modului în care a dobândit-o.

Citește și Fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry: Ar fi putut să facă ceva…'

Brățara simbolizează, așadar, pe de o parte, atașamentul său față de Africa, dar, în același timp, și amintirea mamei sale. Semnificația brățării purtate de prinț la mâna dreaptă este atât de profund înrădăcinată în sufletul lui, încât nu s-a putut desprinde de ea nici măcar în ziua în care s-a căsătorit cu Meghan Markle.

Și Prințul William deține o brățară asemănătoare pe care, însă, nu a purtat-o decât o vreme, după moartea mamei sale.

Semnificația celei de-a doua brățări purtate de Prințul Harry

După ce relația Prințului Harry cu Meghan Markle a devenit oficială, acesta a putut fi observat purtând, în paralel cu brățara africană, o altă brățară, din mărgele albastre și albe, identică celei purtate de Meghan. Acest simbol al atașamentului față de Meghan a fost primul indiciu al faptului că relația dintre el și actriță este una cât se poate de serioasă.

Citește și Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

Sursa foto: hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete