Ce se va întâmpla după moartea Reginei Elisabeta a II-a?

Ce se va întâmpla după moartea Reginei Elisabeta a II-a?

După cum susține corespondentul BBC Christopher Lee, citat de tabloidul britanic Daily Express, Elisabeta a II-a va fi ultima mare regină din Casa Windsor. După ea, monarhia va pierde din ce în ce mai multă importanță în ochii Parlamentului și a supușilor săi.

Potrivit sursei citate, „vina' ar aparține copiilor și a nepoților, care continuă să alimenteze lumea bârfelor. Întrebarea care se află pe buzele tuturor britanicilor este: Ce se va întâmpla cu monarhia engleză după dispariția Reginei Elisabeta a II-a?

Experții în domeniul regalității sunt pesimiști și mulți cred că Majestatea Sa va fi ultimul conducător adevărat din casa Windsor.

De ce monarhia engleză este destinată să dispară?

Corespondentul BBC, Christopher Lee, este sigur că prințul George nu va deveni niciodată rege. De ce este Lee convins de acest lucru? El susține că este suficient să ne uităm la comportamentul Familiei Regale, în special la noua generație, și să comparăm acest comportameent cu conduita impecabilă a reginei, de când aceasta a preluat tronul și până în prezent.

Lee mai spune că, deși regina este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe planetă, lumea are totuși o viziune „îndepărtată' asupra Elisabetei a II-a comparativ cu copiii și cu nepoții acesteia, care continuă să ofere zi de zi subiect de bârfă.

Charles și moștenitorii tronului nu sunt la fel de iubiți ca Regina

Primul născut, Charles, care este primul pe linie de succesiune la tronul Marii Britanii, nu este deloc iubit. Sezonul al patrulea din serialul de succes „The Crown străbate numeroasele momente întunecate ale căsătoriei lui Charles cu Lady Diana, în special cel în care acesta a înșelat-o cu Camilla, cea care i-a și devenit soție.

De asemenea, dacă este să ne luăm după Lee, nici Prințul William nu ar fi cel care să aducă un suflu proaspăt la Buckingham, deși mulți erau siguri de asta.

La rândul său, Prințul Harry, a dat lovitura de grație Casei Regale atunci când a renunțat la titulatura regală și a ales să se stabilească în Statele Unite ale Americii împreună cu soția lui, Meghan Markle.

Expertul în regalitate este convins că, după dispariția Reginei Elisabeta a II-a, nici măcar Commonwealth-ul nu va mai avea motive să existe. Însăși pierderea Insulelor Barbados s-ar putea să reprezinte un semn clar al declinului instituției monahale britanice. Facțiunile Coroanei s-ar putea micșora din ce în ce mai mult, iar rolul simbolic al monarhului ar putea pierde din ce în ce mai mult.

Pe scurt, vremurile s-au schimbat, iar britanicii au început să se întrebe dacă reprezentanții noii generație a Casei windsor vor putea să ducă mai departe numele dinastiei așa cum a reușit Regina Elisabeta a II-a timp de aproape șaptezeci de ani?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete