Ce se întâmplă la „Splash! Vedete la apă”. Prezentatorii au anunțat schimbări radicale în show-ul de la Antena 1

Surprizele se ţin lanţ în cele mai noi ediţii ale show-ului Splash! Vedete la apă, difuzate vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică de la 20:00, la Antena 1. Începând din această săptămână, vor exista doar două zile de calificări în finala săptămânii, iar juraţii vor avea la dispoziţie wild card-uri, cu ajutorul cărora vor putea readuce în concurs concurenţi din ediţii anterioare ale emisiunii.

Diana Sar, Otniela, Alina Petre, Jorge, Dima Melnic și Tiberiu Balica sunt curajoşii pe care telespectatorii îi vor putea urmări vineri, de la 20:30, la Antena 1. Dintre ei, doar doi se vor califica în finala săptămânii, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar din gala de sâmbătă vor fi aleși alți doi finaliști de jurații „Splash! Vedete la apă.

„Celor patru finaliști li se vor alătura doi concurenți pe care juriul, atenție, voi îi veți alege… din concurenții care au fost deja la «Splash!», le-a spus Răzvan Fodor juraţilor Splash! Vedete la apă, iar Monica Bîrlădeanu a completat: „Care au impresionat, care merită a doua șansă și care merită văzuți din nou!.

Clara Gherase și Cosmin Natanticu sunt primii jurați care își vor folosi wild card-urile în cadrul acestui sezon. „Am un concurent care a demonstrat că a fost curajos sau curajoasă, veți vedea. Nu prea i-a reușit săritura atât de bine și am vrut să îi mai dau o șansă, pentru că merită! Veți vedea că merită din plin!, a declarat Clara Gherase. Pe de altă parte, Cosmin Natanticu are mai multe opțiuni – „Eu am vreo patru, dar, trebuie să mă opresc la unul, a precizat juratul.

schimbari-splash-vedete-la-apa-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ce vedete vor primi o nouă șansă ca să lupte pentru câștigarea premiului de 10.000 de lei, dar și cine sunt finaliștii din cele două zile de calificări, telespectatorii pot afla urmărind galele din această săptămână ale emisiunii „Splash! Vedete la apă. Ele vor fi difuzate vineri, de la 20:30, iar sâmbătă şi duminică, de la 20:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete