Ce se întâmplă între Mihai Morar și soția lui după 16 ani de mariaj: „Secretul este să îți vezi de drumul tău”

Mihai Morar a cerut-o în căsătorie pe Gabriela în anul 2006 și în același an s-au și căsătorit. La doar doi ani distanță au venit pe lume gemenele lor, Cezara și Mara, iar în 2019 s-a născut Roua, mezina familiei. Cei doi sunt fericiți și acum, anul acesta împlinesc 16 ani de mariaj.

Acum, într-un interviu pentru Fanatik, el a explicat care e secretul relației lor așa de longevive. „Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că.. acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci', a mărturisit el.

mihai-morar-si-sotia-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Acum ceva vreme, prezentatorul de la Radio Zu a recunoscut că această căsnicie nu ar fi rezistat dacă n-ar fi fost ea, soția Gabriela. „Am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine’, declara bărbatul.

În plus, „cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde.

Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi’, a continuat Morar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete