Ce se întâmplă între Daniela Gyorfi și George Tal după 15 ani de relație. „Noi ne certăm foarte mult”

Daniela Gyorfi are o carieră de zeci de ani. Dincolo de viața profesională, aceasta se iubește cu George Tal, au împreună și o fetiță. Acum, după ani și ani de relație, ea dezvăluie care e motivul neînțelegerilor din cuplu. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cariera ei e cea care provoacă discuții în familie. Daniela Gyorfi a dezvăluit că din cauza muzicii se ceartă cu partenerul ei.

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor', a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars, conform spynews.ro. 

Totodată, la același post de televiziune, Daniela Gyorfi a mărturisit care e motivul pentru care nu se căsătorește cu iubitul, tatăl fiicei sale.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…', a mai declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Povestea de iubire dintre Daniela Gyorfi și George Tal

Daniela Györfi, în vârstă de 52 de ani, și George Tal formează un cuplu din 2006. Au împreună o fetiță, pe Maria și au fost de mai multe ori la un pas de despărțire. „Într-o căsnicie se întâmplă de toate. În timp se așază lucrurile. Dacă stai și cauți nod în papură… Bărbații este normal să fie mai cuceritori, să se mai uite după femei. Pentru mine sunt lucruri mult mai importante.

Violența fizică, violența verbală nu le suport, peste astea nu aș putea să trec. Am avut momente delicate la început. George a venit în România, eu spunându-i clar că eu o iubesc foarte mult pe mama mea', a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

„S-a trezit stând în casă cu un om bolnav, cu mine, cu încă două femei, un cățel și o pisică. Eu și acum îmi iubesc mama ca și cum ar fi încă în viață. Pentru el a fost foarte greu, l-am înțeles. Eu aș fi putut să plec în America, oriunde, dar eu am stat alături de mama. Atunci ne-am separat timp de o lună. Dar eram ca românii, ne certam, ne împăcam, dar după s-a așezat de la sine', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete