Ce se întâmplă în relația Flaviei Mihășan cu Marius Moldovan. „Ne-am asumat şi ştim că toată perioada asta dificilă o să treacă”

Flavia Mihășan trăiește de o bună perioadă de timp o poveste de iubire cu Marius Moldovan. Cei doi dansatori fac echipă și în viața profesională, dar și în cea personală. Au doi copii și spun că viața lor de cuplu s-a schimbat mult de când au devenit părinți. 

flavia mihasan mam doi copii 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Flavia Mihășan a prezentat ani de zile rubrica meteo din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani', la Antena 1. Când a rămas însărcinată cu primul copil, cu Carol, ea s-a retras de pe micul ecran. Anii au trecut, iar ea a devenit mamă pentru a doua oară, mai are un băiețel, pe Tudor. Recunoaște că nu îi e ușor în rolul de mamă.

„Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant, în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important. Sunt perioade când, da, îmi este dor de perioada dinainte, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. Acum e pe bune totul', a declarat ea pentru okmagazine.ro. 

„Când ieşim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieşire. Stau câteodată şi mă gândesc că eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall şi să stau şase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem şi noi programul lor. Suntem genul de părinţi care înţeleg cât de importantă este rutina pentru copii şi cât de relaxaţi se simt ei când ştiu ce urmează. Asta îi calmează. Haosul nu le place, sunt super-reticenţi la asta şi sunt foarte nervoşi dacă nu dorm sau le schimbi programul de masă', a mai adăugat vedeta.

„Cred că e important să ne asumăm amândoi situaţia'

De când au devenit părinți, Flavia Mihășan și Marius Moldovan petrec puține momente în cuplu, doar în doi. Își asumă situația și se concentrează la creșterea copiilor.

„Când ieşim să mâncăm în oraş cu prietenii, îi luăm pe copii cu noi. Şi dacă cumva se întâmplă să dureze întâlnirea, când ne întoarcem acasă, cei mici dorm. Şi ni se pare wow. E o super-linişte în maşină şi ne gândim: „Îţi dai seama cum ar fi dacă am merge doar noi doi undeva?. Şi recunoaştem că nu mai ştim cum e. Încercăm să avem momentele noastre printre picături sau când dorm ei, dar e suficient. Cred că e important să ne asumăm amândoi situaţia.

Dacă vreunul dintre noi şi-ar fi dorit asta şi celălalt nu, cred că nu ar fi durat. Dar când am avut discuţia asta înainte de fiecare copil şi ştiam ce urmează, ne-am asumat şi ştim că toată perioada asta dificilă o să treacă şi o să avem momentele alea. Dar nu e uşor. Mă uit în jur şi nu mulţi rezistă, pentru că doi copii nu unesc întotdeauna. Însă la noi feelingul a fost pozitiv.

Eu pot spune că m-am simţit mult mai apropiată de el după al doilea copil. Deşi nu a asistat la naştere, dată fiind situaţia pandemică. Mi s-a părut că formula e cea pe care ne-am dorit-o şi am realizat ce ne-am propus, copiii sunt sănătoşi. E mai mult decât o relaţie de iubit-iubită sau soţ-soţie. Când ai copii, îl respecţi pe celălalt şi datorită dedicării lui', a mai spus Flavia Mihășan pentru OK! Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete